Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü, 2019 yılından bu yana envanterine toplam 152 araç ve iş makinesi ekledi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, 2019 yılından itibaren makine parkına 152 adet araç ve iş makinesi ekledi. ASAT’ın toplam araç ve iş makinesi sayısı bin 124’e çıktı. Bin 124 araç içerisinde; arazöz, vidanjör, kombine kanal açma ve temizleme aracı, paletli ekskavatör, asfalt serici, asfalt silindiri, fiziki kaçak arama aracı, kanal görüntüleme aracı, traktör, sayaç okuma motosikletleri ve forklift gibi birçok farklı çeşitte iş makinesi bulunuyor.
Üstün hizmet kalitesi amaçlanıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Makine Bakım ve Onarım Şube Müdürü Doğan Karagöz, ASAT olarak Antalya’nın her bölgesinde, kesintisiz ve kaliteli hizmet sunmak için makine kapasite güçlendirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Doğan Karagöz, 2019 yılında 972 olan araç ve iş makinesi sayılarını bin 124’e çıkarttıklarını belirterek, "Önümüzdeki günlerde de makine parkımızı güçlendirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ocak ayında Antalya Büyükşehir Belediye meclisinde alınan karar doğrultusunda, öz kaynaklarımızla envanterimize 96 araç daha eklenmesi süreci başlatıldı. Ayrıca, Antalya’mızın doğal afetlerle mücadelesi kapsamında, Dünya Bankasının "Türkiye Deprem, Sel ve Orman Yangınları Acil İmar (TEFWER) Projesi" doğrultusunda kombine kanal açma ve temizleme araçları, arazözler, vidanjörler ve ADRli yakıt tankeri olmak üzere toplam 10 milyon Euro’nun üzerinde bir yatırım bedeliyle yeni araç ve iş makinelerinin satın alma sürecini başlattık" dedi.



Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)