Niğde Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Aralık ayının ilk 15 gününde yaptığı çalışmalarda 184 şüpheliyi gözaltına aldı.
Asayiş ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; 40 kasten yaralama, 23 tehdit, 14 taksirle yaralama, 12 mala zarar verme, 6 hakaret, 4 evden hırsızlık, 4 hayvan hırsızlığı, 4 güveni kötüye kullanma, 3 açıktan hırsızlık, 3 yağma, 2 taksirle öldürme, 2 şantaj, 2 kişilerin huzur ve sükûnunu bozma, 2 kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme, 2 otodan hırsızlık, 1 ısrarlı takip, 1 kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, 1 nitelikli dolandırıcılık ve 1 oto hırsızlığı olmak üzere toplam 127 olayı aydınlattı. Olaylarla ilgili 184 kişi hakkında işlem başlatıldı. Ayrıca hakkında yakalama emri bulunan 35 kişiden 24’ü adliyeye sevk edilirken, 11 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Cinayet büro ekiplerin yürüttüğü çalışmalarda ise, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.
İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)