Kent genelinde temizlik seferberliği başlatan Atakum Belediyesi cadde, sokak, park gibi vatandaşların ortak kullanım alanlarında hummalı bir çalışma yürütüyor.
Rutin çalışmalarını artıran Atakum Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanını adım adım temizliyor. Cadde, ara sokaklar, park ve vatandaşların ortak kullanım alanlarını hijyenik hale getiren ekipler, evsel atıkların yanı sıra inşaatların moloz atıklarını da topluyor. Kentin kırsal ve merkez mahallelerinde kapsamlı yürütülen çalışmalarda, günde 20 sokak yıkanıp temizleniyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Vekili Serkan İren “Faaliyet alanlarımız, çalışma bölgesi içerisindeki kırsal ve merkez mahallelerin evsel ve katı atıklarının toplanması, nakli çöp konteynerlerinin yıkanması ve ilaçlanması, parkların, cadde ve sokakların süpürülmesi, yıkanması, inşaatlarda ve dairelerde yapılan tadilat çalışmaları sonrası ortaya çıkan moloz atıklarının toplanması ve döküm yerlerine nakli olacak şekilde çalışmalarımız devam etmektedir. Araçlarımız görev öncesinde ve sonrasında yıkanarak görevlerine çıkmaktadırlar. Atakum ilçemizde, ortalama günde 20 sokak yıkanmaktadır. Atakum Belediye Başkanımız Serhat Türkel’in talimatları doğrultusunda, tüm hızımızla tüm hizmetleri karşılamaya devam ediyoruz” dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)