ATB’de başkan Ali Çandır, güven tazeledi

3 dönemdir Antalya Ticaret Borsası Başkanlığını yürüten Ali Çandır, yeniden başkan seçildi.

ATB’de başkan Ali Çandır, güven tazeledi

2009 yılından bu yana 3 dönemdir Antalya Ticaret Borsası’nın başkanlığını yürüten Ali Çandır, güven tazeleyerek 4 yıl için yetki aldı.

Antalya Ticaret Borsası(ATB), organ seçimlerinin ikinci aşaması olan yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delegeliği seçimi için sandık başına gitti.

ATB’nin 1 Ekim’de yapılan ilk tur seçiminde, meclis üyeliğine Murat Köseoğlu, Nuri Büyükselçuk, Ahmet Yılmaz, Veli Karasu, Kadir Sarıcalar, Erdoğan Ekinci, Cüneyt Doğan, Sedat Ekici, Halil Bülbül, Hüseyin Simav, Ragıp Gök, Mert Sönmez, Adnan İngeç, Mustafa Cahit Sönmez, Ali Çandır, Tuncay Özden, Selçuk Çelebi, Hakkı Ergin Civan, Abdullah İnan seçilmişti. Meclis üyeleri seçimin ikinci turunda, yönetim kurulu, disiplin kurulu TOBB delegeleri seçildi. Seçimde Ali Çandır’ın yönetim listesi, meclis üyelerinden tam destek aldı.

"Çandır güven tazeledi"

2009 yılından bu yana 3 dönemdir ATB’nin başkanlığını yürütülen Ali Çandır, güven tazeleyerek 4 yıl için yetki aldı. Ali Çandır başkanlığındaki Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeliklerine, Halil Bülbül, Cüneyt Doğan, Hüseyin Simav, Ragıp Gök seçildi.
Seçimde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) genel kurul delegeliğine Nuri Büyükselçuk, Selçuk Çelebi ve Adnan İngeç seçilirken. ATB disiplin kurulu üyeliklerine Burak Gönen, Nurettin Babaoğlu, Nuri Cengiz, Derviş Kaymaz, Mustafa Fettahoğlu, Hakan Tayfun Aydın seçildi.

"Daha fazla çalışacağız"

Çandır seçim sonrası yaptığı değerlendirmede, meclis üyelerine destekleri nedeniyle teşekkür etti. 100 yıllık geçmişe sahip ATB’nin yönetiminde bulunmanın büyük bir onur olduğunu, aynı zamanda büyük bir sorumluluk getirdiğini kaydeden Çandır, proje odaklı çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Borsa’nın yüzyıllık tarihine yakışacak, barış ortamında seçim gerçekleştirdiklerini belirten Çandır, “Demokratik haklarını kullanarak sandık başına giden tüm üyelerimize ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Yeni dönemde borsanın çıtasını daha da yükseltmek için çalışacağız. Fark oluşturucu çalışmalarımızla ülkemiz, kentimiz, tarım sektörümüz için daha fazla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ATB’de başkan Ali Çandır, güven tazelediATB’de başkan Ali Çandır, güven tazelediATB’de başkan Ali Çandır, güven tazelediATB’de başkan Ali Çandır, güven tazelediATB’de başkan Ali Çandır, güven tazeledi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 ATB Başkanı Çandır'dan, Kasım ayı değerlendirmesi
Bölgesel

ATB Başkanı Çandır'dan, Kasım ayı değerlendirmesi

Antalya Ticaret Borsası (ATB) ve Antalya Tarım Konseyi (ATAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Kasım ayı Tarım Girdi Fiyat Endeksi’ni (Tarım-GFE) değerlendirdi

Başkan Ali Çandır: "Ortak akılla çalışıyoruz"
Yerel Yönetim

Başkan Ali Çandır: "Ortak akılla çalışıyoruz"

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Müşterek Komite Toplantısı, ATB Ali Çandır, Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci ve 7 meslek komitesi üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Ali Çandır'dan 10 Kasım Atatürk'ü anma günü mesajı
Bölgesel

Başkan Ali Çandır'dan 10 Kasım Atatürk'ü anma günü mesajı

Antalya Ticaret Borsası (ATB) ve Antalya Tarım Konseyi (ATAK) Başkanı Ali Çandır, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla yayımlanan mesajında, Atatürk'ü minnet, saygı ve özlemle andı ve Cumhuriyet'in kazanımlarının sonsuza kadar yaşatılması gerektiğini vurguladı.

12. YÖREX Fuarı Antalya'da kapılarını açtı
Etkinlik

12. YÖREX Fuarı Antalya'da kapılarını açtı

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde düzenlenen 12. YÖREX Fuarı, 500'den fazla katılımcı ile Antalya'da kapılarını açtı. Fuarda, Anadolu'nun dört bir yanından yüzlerce yöresel ürün sergilendi.

Dev Tohumculuk Kongresi Antalya'da Düzenlenmesi için  İşbirliği Protokolü
Bölgesel

Dev Tohumculuk Kongresi Antalya'da Düzenlenmesi için İşbirliği Protokolü

Türk tohumculuk sektörünün uluslararası alanda tanıtılmasında son derece önemli olan 2026 yılı Asya Pasifik Tohumcular Birliği (APSA) Tohumculuk Kongresi’nin Antalya’da yapılması için ATB, TÜRKTOB ve TÜRKTED arasında işbirliği protokolü imzalandı.

ATB Başkanı Ali Çandır: "Tarım, vergi gelirlerine ciddi katkı sağlıyor"
Yaşam

ATB Başkanı Ali Çandır: "Tarım, vergi gelirlerine ciddi katkı sağlıyor"

"Tarım vergi gelirlerine ciddi katkı sağlayan bir sektör, o nedenle tarımdan vazgeçemeyiz; tarımımıza daha çok sahip çıkıp, güçlendirmeliyiz" dedi. Devamı haberimizde...