Antalya

ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk seçildi

ATSO yeni meclis Başkanı Ahmet Öztürk

ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk seçildi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanlığına yapılan seçim sonucu Ahmet Öztürk getirilirken, Meclis Başkan Yardımcıları M.Cihangir Deniz ve Nilay Akbaş, Katip Üye ise Göktuğ Şahin oldu.
ATSO Meclis Salonu’nda yapılan seçimde 117 Meclis Üyesi, Meclis Başkanlık Divanı’nı belirlemek için yaşı en büyük Meclis Üyesi Şerafettin Şahin’in başkanlığında bir araya geldi. Meclis Başkanlığı için Ahmet Öztürk ve Murat Totoş aday oldu. Süleyman Özer, Cumhur Göncü ve Yusuf Hacısüleyman’dan oluşan sandık kurulu, 117 meclis üyesinin oy kullanmasından sonra sayıma geçti. Meclis üyelerinden 62’sinin oyunu alan Ahmet Öztürk başkanlığa seçildi. Diğer başkan adayı Murat Totoş 52 oy aldı. Meclis Başkan Yardımcılıklarına M.Cihangir Deniz ve Nilay Akbaş, Katip Üyeliğe ise Göktuğ Şahin seçildi.

“Seçimlerin kazananı Antalya”

Meclis Başkanlığı’na seçilen Ahmet Öztürk, yaptığı konuşmada, ATSO’da seçim sürecinin tamamlandığına dikkat çekerek, “Bu süreçte kazanan kaybeden bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu seçimin sonunda bir kaybeden yoktur, Antalya kazanmıştır” ifadesini kullandı.
ATSO organlarının birlik ve beraberlik için Antalya için çalışacağından kimsenin şüphe etmemesi gerektiğini belirten Ahmet Öztürk, şunları kaydetti:
“Bundan sonra da Meclisimizle, yönetimimizle, komitelerimizle, tüm üyelerimizle birlik beraberlik içinde Antalya’mız için el ele çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. 140 yıllık köklü bir tarihe sahip Odamızda, meclis başkanlığı gibi büyük bir sorumluluk ve aynı zamanda gurur verici bir göreve desteklerinizle gelmiş olmaktan dolayı hepinize teşekkür ediyorum, yeni dönem hepimize hayırlı olsun. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da bu çatı altında görev alan tüm meclis üyelerimizin, üstlendikleri sorumluluğun gereğini en iyi şekilde yerine getireceğinden şüphem yoktur. Önemli olan üyelerimizin, kentimizin ve ülkemizin menfaatleridir. Buradaki tüm arkadaşlarımızın da bu bilinçle görev yapacağından, elini taşın altına koymaktan çekinmeyeceğinden eminim. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi şimdi de ATSO Meclisi, ekonomiden spora, ticaretten sanayiye, kültür ve sanattan teknolojiye Antalyamızın her alanda en güçlü temsil edildiği, sektörlerimizin ve kentimizin sesinin en gür çıktığı bir yer olacaktır. Bugüne kadar görev yapmış tüm meclis başkanlarımıza, meclis divanımıza, meclis üyelerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Onlardan aldığımız emaneti hep beraber daha da ileriye taşıyacağız. Bu vesileyle aramızdan ayrılarak ebediyete intikal eden geçmiş büyüklerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum.”

Davut Çetin kutladı

ATSO Başkanı Davut Çetin de yeniden Meclis Başkanlığı’na seçilen Ahmet Öztürk’ü tebrik ederek, “ATSO camiasına yakışan olgunlukta bir seçim süreci yaşadık. Meclis üyelerimizin verdiği oylar neticesinde yeniden Başkanımız Ahmet Öztürk’ü Meclis Başkan Yardımcılarımız M.Cihangir Deniz ve Nilay Akbaş ile Katip Üyemiz Göktuğ Şahin kutluyorum” dedi.

ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk seçildiATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk seçildiATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk seçildiATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk seçildi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Temaslarda Türkiye ve Rusya arasındaki iş birlikleri görüşüldü - Haberler
İş Dünyası

Temaslarda Türkiye ve Rusya arasındaki iş birlikleri görüşüldü - Haberler

MITT 2024 Moskova Fuarı’na katılan ATSO heyeti, Türkiye Cumhuriyeti Moskova Büyükelçisi Tanju Bilgiç, Rusya Federasyonu Ticaret ve Sanayi Odası, Moskova Ticaret ve Sanayi Odası ve Rus Türk İş İnsanları Birliği (RTİB) ile bir araya gelerek, tarım, turizm, hayvancılık ve sağlık turizmi konularında iş birliklerini görüştü.

Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi'nde Müzik Kursları
Etkinlik

Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi'nde Müzik Kursları

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi’nde ücretsiz müzik eğitimi alan geleceğin müzisyenleri çocukların aileleriyle bir araya geldi.

MATSO, üyelerini fiyat etiketi yönetmeliğiyle ilgili bilgilendirdi
Yaşam

MATSO, üyelerini fiyat etiketi yönetmeliğiyle ilgili bilgilendirdi

Manavgat Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, fiyat etiketi yönetmeliği değişikliğinin işletmeler ve tüketiciler için önemli olduğunu kaydederek oda üyelerini bilgilendirdi.

 ATSO Başkanı Bahar: “Faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz”
İş Dünyası

ATSO Başkanı Bahar: “Faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz”

Faiz artışlarında sona gelindiğine dikkat çeken Başkan Ali Bahar “Bu ay yapılan 250 puanlık faiz artışı bizim de beklentimiz dâhilinde gerçekleşti ancak faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz” dedi.

ATSO Başkanı Bahar'dan konut açıklaması
Bölgesel

ATSO Başkanı Bahar'dan konut açıklaması

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, TÜİK tarafından açıklanan konut satış verilerini değerlendirdi.

 ATSO Başkanı Ali Bahar: "Yakında peş peşe not artışları da gelecek"
Yerel Yönetim

ATSO Başkanı Ali Bahar: "Yakında peş peşe not artışları da gelecek"

Hafta sonu Türkiye’nin görünümünü pozitife çeviren Moody’s açıklamasının ardından ATSO Başkanı Ali Bahar “Önümüzdeki aylarda Türkiye'nin kredi notu da artacak” dedi.