Burdur / Bucak

Aura Kids Akademi'de Bucak'ta hizmetinizde

Burdur Bucak'ta çocuklara özel spor ve atölye salonu ile hizmet veren Aura Kids Akademi'de ön kayıtlar başladı. İşte detaylar...

Aura Kids Akademi'de Bucak'ta hizmetinizde

Burdur Bucak'ta çocuklara özel salon Aura Kids Akademi'de ön kayıtlar başladı.

Aura Kids Akademi çocuklarınızın yanında

Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Aktaş ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ezgi Aktaş'ın Bucak'a kazandırdığı Aura Kids Akademi, 1 - 12 yaş arası hareket eğitimi, jimnastik salonu olarak hizmet veriyor. 2 kattan oluşan Aura Kids'te sportif faaliyetlerin yanı sıra atölye salonu da bulunuyor. 

 

1 - 12 yaş arası çocuklar için hizmet veren Aura Kids Akademi Sanat Atölyesinde boyama, oyun hamuru ve akıl zeka oyunlarına kadar yaratıcı drama etkinliklerle birlikte çocuklarınız için her şey hazır. 

Ebeveynli gruplar 12 - 36 ay, hareket eğitimi 12 ay - 6 yaş arası, Jimnastik eğitim 3 yaş - 12 yaş, oyun grubu 12 ay - 6 yaş arası eğitimler olup her ders sonu 30 dakika sanat atölyesi etkinlikleri yapılıyor.

Öğrenciye yönelik hizmet

Tamamen öğrencilere yönelik grup saatleri belirleyerek gelen çocukların uygun olduğu saatlere göre planlama yapan Aura Kids Akademi saat 08:00 - 21:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Aura Kids Akademi İşletme Sahibi Mustafa Aktaş ve Ezgi Aktaş yaptıkları açıklamada, " Çocukların obezite sorunlarından tutun, omurga sorunlarına kadar bir sürü bedensel ve zihinsel sorunlarını burada hem atlatmak hem rahatlatmak hem de önlemek amacıyla hizmete başladık. Aura Kids Akademi, sanatla sporu birleşimini Bucak'ın güzel çocuklarına sunuyor." ifadelerini kullandılar.

Açılışa özel indirimler için 0546 903 72 55 nolu telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Tel: 0546 903 72 55 - 0552 151 38 34

Adres: Oğuzhan Mahallesi 3906 Sokak No:8 Acet Apartmanı altı D:1 (Deniz Camı yan sokağı) Bucak

Aura Kids Akademi'de Bucak'ta hizmetinizdeAura Kids Akademi'de Bucak'ta hizmetinizdeAura Kids Akademi'de Bucak'ta hizmetinizdeAura Kids Akademi'de Bucak'ta hizmetinizdeAura Kids Akademi'de Bucak'ta hizmetinizdeAura Kids Akademi'de Bucak'ta hizmetinizdeAura Kids Akademi'de Bucak'ta hizmetinizdeAura Kids Akademi'de Bucak'ta hizmetinizdeAura Kids Akademi'de Bucak'ta hizmetinizdeAura Kids Akademi'de Bucak'ta hizmetinizdeAura Kids Akademi'de Bucak'ta hizmetinizdeAura Kids Akademi'de Bucak'ta hizmetinizdeAura Kids Akademi'de Bucak'ta hizmetinizdeAura Kids Akademi'de Bucak'ta hizmetinizdeAura Kids Akademi'de Bucak'ta hizmetinizde

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

AURA Kids Academia'da Otizmli çocuklar için özel spor dersleri başladı
Tanıtım

AURA Kids Academia'da Otizmli çocuklar için özel spor dersleri başladı

AURA Kids Academia, otizmli çocuklar için özel spor dersleri vermeye başladı. Dersler, motor becerilerini geliştirmeye, duyusal entegrasyonu desteklemeye ve sosyal etkileşimi artırmaya yardımcı oluyor.

Ali Bozkurt Kütüphane Cafe ve Deneme Merkezi hizmete açıldı
Tanıtım

Ali Bozkurt Kütüphane Cafe ve Deneme Merkezi hizmete açıldı

Burdur'un Bucak ilçesinde eğitim öğretim konusunda büyük faydalar sağlayan Ali Bozkurt, Kütüphane Cafeyi hizmete açtı.

Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin'den NNC Haber'e ziyaret
Bölgesel

Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin'den NNC Haber'e ziyaret

Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin, okul yöneticileriyle birlikte NNC Haber'e ziyarette bulundular.

Bucak’ın Eğitimde Kalitesi Değerlendirildi
Bölgesel

Bucak’ın Eğitimde Kalitesi Değerlendirildi

2018/2019 eğitim öğretim yılı değerlendirme toplantısı İlçe Kaymakamı Yalçın SEZGİN başkanlığında emniyet müdürü, jandarma komutanı ilçe milli eğitim müdürü, şube müdürleri ve okul müdürlerinin katılımı ile 28/06/2019 Cuma günü saat 09.00 da Adem Tolunay Fen …

KİTAPLAR BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN
Etkinlik

KİTAPLAR BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN

Bucak ilçesinde Bucak Eğitimde Kaliteyi Arttırma Projesi (BEKAP 2) kapsamında odamızın da katkılarıyla BEKAP 2 Şehir Konferansları 08.04.2019 Pazartesi günü saat 20:30 da Bucak Kültür Merkezinde yapılmış konferans ve sonrasında kitap dağıtımıyla gerçekleşmiştir.

Bucak Boğazköy'de yağmur duası yapıldı
Bölgesel

Bucak Boğazköy'de yağmur duası yapıldı

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Boğazköy'de yağmur duası yapıldı. Köylü halkı yağmur duası ederek kuraklığın sona ermesini dilediler.