Aydın’ın merkez ilçesi Efeler’de en son geçtiğimiz Mayıs ayında yağan yağmur, yaklaşık 4 ay sonra yüzünü gösterirken, yağışların gün içerisinde aralıklarla devam etmesi bekleniyor.
Uzun süredir kuraklığın etkili olduğu Aydın’ın merkez ilçesi Efeler’de beklenen yağışlar başladı. Öğleden sonra başlayan yağış, etkisini sürdürürken en son geçtiğimiz Mayıs ayında yağan yağmurlar, yaklaşık 4 ay sonra yüzünü gösterdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı sağanak yağmur uyarısının ardından başlayan yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise kapalı tentelerin altında yağmurun dinmesini bekledi. Yağışların ise gece saatlerine kadar aralıklarla devam edeceği öğrenildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)