Kütahya

Ayıyı görenler kaçıyor

Kütahya’nın Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk’ün evinin karşısındaki parka giren ayı hırçın hareketlerle parkın avlusunu söktü, parktaki gençleri kovaladı. Yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Ayıyı görenler kaçıyor

Kütahya’nın Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk’ün evinin karşısındaki parka giren ayı hırçın hareketlerle parkın avlusunu söktü, parktaki gençleri kovaladı. Yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, gece saat 22.30 da Hasantepe Mahallesi’ndeki parka giren ayı, parkın etrafını çevreleyen tel örgüyü yerinden söktü, sağa sola koşturarak parkta bulunan gençleri kovaladı. Sonra da ortalıktan kayboldu. Mahalle arasında kaybolan ayıyı polisler sabaha kadar aradı ancak bulamadı.
“Parkta oturuyorduk, birden bir gürültü koptu. Ayı tel örgüleri sökmeye çalışıyordu. Korkup kaçtık” diyen Samet Koyun, "Ayının üzerimize geldiğini görünce motorlarımıza binip kaçtık. Ülkü Ocakları başkanımızın yanına gidip olayları ona anlattık” diye konuştu.
Domaniç Ülkü Ocakları Başkanı Salih Turan, “Gençler yanıma gelip belediye başkanının evinin önündeki parka ayı saldırdı deyince hemen başkanımızı arayıp uyardım. Sonra da olay yerine gittim. Ayı kaçmıştı” şeklinde konuştu.
İlçenin ormanlık bölgelere yakın bir konumda bulunduğunu hatırlatan Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, "Tam karşımızdaki parkta oturan gençler, ayının geldiğini fark etmişler. Aynı saatlerde biz de evimizde misafirlerimizi uğurluyorduk ama şükür denk gelmemişiz. Haberi alınca hemen güvenlik kameraları kayıtlarını inceledik. Ayının telleri devirdiğini ve parkın çevresini yıktığını gördük. Güvenlik kameralarından ayının şehir merkezine doğru koştuğunu izleyince hemen polisimize haber verdik. Polis ekipleri ise gece boyunca devriye attı ama ayıyı bulamadı. Muhtemelen tekrar ormanlık alana döndü" diye konuştu.
Vatandaşları da dikkatli olmaları konusunda uyaran Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, birkaç gün önce köylerden benzer haberler geldiğini belirtti ve özellikle gece saatlerinde ıssız yerlerde kimsenin bulunmamasını istedi.
Domaniç İlçe Emniyet Amirliği ekipleri gece boyunca bölgede devriye atarak güvenlik önlemlerini artırdı.İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.