Kardeş okul ziyaretleri kapsamında Denizli'ye iadei ziyarette bulunan Azerbaycan heyeti, çeşitli gezi ve temaslarda bulundu.
Ziyaret esnasında Elif Fatma Kılıç, Azerbaycan heyetine Erbakır Fen Lisesi hakkında bilgi vererek, eğitim sürecini anlattı. Ardından, heyet okulda bulunan sınıfları gezerek ders işlenen sınıflar hakkında bilgi aldı. Okul Müdürü Seda Hilal Nişancı, Azerbaycan heyetine teşekkür belgesi takdim etti. Azerbaycan heyetinin bir sonraki durağı, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi oldu. Burada eğitim süreci ve okul hakkında bilgi aldı.
Mübariz İbrahimov Eğitim Kompleksi Müdürü Aqşin Bağırov, karşılama ve hediye takdimi için teşekkürlerini ileterek, okul önünde Azerbaycan'dan gelen öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte toplu fotoğraf çektirdi. Misafirler daha sonra Hocalı Parkı'nda bulunan Hocalı Soykırım Anıtını ziyaret etti.
Pamukkale Hierapolis Antik Kenti'ni ziyaret eden Azeybaycan heyeti, rehber eşliğinde tarihi değerleri öğrendi. Ardından Pamukkale'de bulunan Kleopatra Havuzu ve müzeleri gezerek detaylı bilgiler alan konuklar, Pamukkale travertenlerinde yürüyerek gezilerini sonlandırdı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)