Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, Cumhuriyet Mahallesi Aşağı Kuzere mevkiinde vatandaşların talep ve ihtiyaçları doğrultusunda başlatılan yol iyileştirme çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Bölgede yapılan beton yol düzenleme çalışmaları, mahalle sakinlerinin ulaşımını kolaylaştırmayı hedefliyor.
Başkan Kumral, yapılan çalışmalardan dolayı emeği geçen tüm ekiplere teşekkür etti. Açıklamasında, “Vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ve taleplerine yanıt verebilmek adına yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu kapsamda Aşağı Kuzere Mevkii’nde gerçekleştirdiğimiz yol iyileştirme çalışmalarının mahalle halkına hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ise yapılan düzenlemelerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Daha önce çukur ve düzensizlik nedeniyle sıkıntı yaşadıkları yolların yenilenmesiyle ulaşımın artık daha güvenli ve konforlu hale geldiğini belirttiler.
Babadağ Belediyesi Başkanı Murat Kumral, ilçenin diğer mahallelerinde de benzer çalışmaların süreceğini vurguladı. Yol iyileştirme projelerinin vatandaşların hayat kalitesini artırmaya yönelik olduğunu belirten Kumral, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda devam edeceğini kaydetti.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)