Esenyurt’ta babasını dövdüğü iddia edilen adam bağırış seslerini duyarak evinin önüne gelen mahalle sakinlerinin üzerine eşya fırlattı. Şahıs, polis ekiplerince gözaltına alınırken, yaşanan kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, dün gece saatlerinde Esenyurt Balıkyolu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, yaşadığı dairede ailesi ile tartışan şahıs evindeki eşyaları kırarak babasına şiddet uygulamaya başladı. Bağırış seslerini duyan mahalleli sokağa inerek binanın önünde toplanırken şahıs bu kez de sokak sakinleri ile kavga etmeye başladı. İnsanlara küfürler savuran şüpheli, evde bulduğu eşyaları sokaktaki mahallenin üstüne fırlattı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken şahıs ile komşuları arasındaki gerginlik devam etti. Ekipler, tarafları güçlükle ayırırken şüpheli şahıs gözaltına alınarak karakola götürüldü. Yaşanan o kavga anları ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.
İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)