Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü’nde bugün saat 10.00 yapılan Ortaokul Okula kabul sınavında 1254 öğrencinin katılımıyla ile gerçekleşti.
Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencisi olmak için okula kabul sınavına katılan olan öğrenciler sabahın erken saatlerinden itibaren velileri ile birlikte okula geldiler.
Burdur Bahçeşehir Kolejin’den yapılan açıklamada: “Öğrenci adaylarımız sınavdayken Kampüs Müdürümüz Gurbet ÇETİN tarafından veli adaylarımıza okulumuzun konferans salonunda veli bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi ve Bahçeşehirli olmanın ayrıcalıkları anlatıldı. Sunumun ardından Kurucu Genel Müdürümüz Sayın Osman ÇOBAN’ın eşlik ettiği okul tanıtım gezisi yapılarak okulumuzun sosyal alanları ve derslik bölümleri anlatıldı.
Bu sınavın sonucunda başarılı olan öğrencilerimiz %100’e varan burs imkanı ve avantajlı indirim olanaklarından faydalanacaklardır. Burdur Bahçeşehir Koleji olarak tüm öğrencilerimize geleceğe eksiksiz hazırlarken akademik başarılarında en üst seviyeye taşıyoruz ve her geçen gün artan tecrübe, deneyim ve kalitemizle sizleri de BAHÇEŞEHİRLİ OLMAYA DAVET EDİYORUZ…”dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)