Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 6 Şubat depreminden sonra deprem ve yangınla zarar gören İskenderun Limanı’nda incelemelerde bulundu.
Hatay’a gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ilk olarak İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti. Daha sonra 6 Şubat depreminde büyük zarar gören İskenderun Limanı’na geçen Bakan Bolat sahil güvenlik botu ile depremde çökme yaşanan sahil şeridinde ve liman mendireğinde incelemelerde bulundu. Liman sahasındaki incelemelerin ardından İskenderun Gümrük Müdürlüğü binasına geçen Bolat, burada yetkililerle bir araya geldi.
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve milletvekillerinin katıldığı toplantı, basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)