Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkmenistan Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Raşid Meredov ile Ankara'da bir araya geldi.
Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Bakan Fidan'ın Türkmenistan Dışişleri Bakanı Meredov ile yaptığı görüşmede imzalanacak yeni anlaşmalarla ekonomi alanında işbirliğinin derinleştirilmesi imkanı ele alındı. Türkmenistan’la 5 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefi de görüşülürken, bunun nasıl artırılacağı konusunda görüş alışverişi yapıldı. Ayrıca taşımacılığın kolaylaştırılmasına yönelik atılması gereken adımlar ve Türkmen doğal gazının Türkiye'ye ve Avrupa pazarlarına iletilmesi konusundaki işbirliği imkanları değerlendirildi. Görüşmede Gazze’deki son durum ve Ukrayna’daki gelişmeler de ele alındı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)