İçişleri Bakanımız Sayın Ali YERLİKAYA başkanlığında, İçişleri Bakan Yardımcımız Sn.Münir KARALOĞLU, Emniyet Genel Müdürümüz Sn.Erol AYYILDIZ, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sn.Arif ÇETİN, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Sn.Ahmet KENDİR, Valimiz Sn.Hulusi ŞAHİN, İl Emniyet Müdürümüz Sn.Orhan ÇEVİK, ilgili kurum temsilcileri, milletvekilleri, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı personelinin katılımları ile Emniyet Müdürlüğümüz hizmet binasında #TürkiyeninHuzuru toplantısı gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen toplantıda Antalya’da son 150 günde yapılan çalışmalara değinen Sayın Bakanımız suçluları adalete teslim etmekte, çocuklarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı zehretmekte kararlı olduklarını, asayiş suçlarından narkotik suçlarına, organize suç örgütlerinden göçmen kaçakçılığına yönelik yapılan operasyonların durmadan duraksamadan büyük bir gayretle devam edeceğini vurguladı.
Düzensiz göçle ve göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle mücadelenin aralıksız devam ettiğini aktaran Sayın İçişleri Bakanımız, denizyolunun göçmen kaçakçılarının en çok tercih ettikleri güzergâhın başında geldiğini, denizlerimizin göçmenlere mezar olmasına müsaade etmeyeceklerini ifade etti.
Turizmin başkenti Antalya’da huzurun ve mevcut kamu düzeninin devamı, korunması ve istikrarı için yeni stratejiler ve yol haritası oluşturduklarını ifade eden İçişleri Bakanımız Sayın Ali YERLİKAYA, Antalya halkına seslenerek çevrelerinde gördükleri, duydukları, rahatsız oldukları her türlü suçla ilgili hemen 112’yi arayıp bilgi vermelerini isteyerek, tüm katılımcılara da görevlerinde başarılar diledi.
TürkiyeninHuzuru için tüm çalışmalarımız hız kesmeden aynı kararlılıkla devam edecektir
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)