Antalya

Bakan Yerlikaya Antalya’da Vatandaşlardan ne istedi

Ali YERLİKAYA, Antalya halkına seslenerek çevrelerinde gördükleri, duydukları, rahatsız oldukları her türlü suçla ilgili hemen 112’yi arayıp bilgi vermelerini isteyerek, tüm katılımcılara da görevlerinde başarılar diledi.

Bakan Yerlikaya Antalya’da Vatandaşlardan ne istedi

İçişleri Bakanımız Sayın Ali YERLİKAYA başkanlığında, İçişleri Bakan Yardımcımız Sn.Münir KARALOĞLU, Emniyet Genel Müdürümüz Sn.Erol AYYILDIZ, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sn.Arif ÇETİN, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Sn.Ahmet KENDİR, Valimiz Sn.Hulusi ŞAHİN, İl Emniyet Müdürümüz Sn.Orhan ÇEVİK, ilgili kurum temsilcileri, milletvekilleri, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı personelinin katılımları ile Emniyet Müdürlüğümüz hizmet binasında #TürkiyeninHuzuru toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda Antalya’da son 150 günde yapılan çalışmalara değinen Sayın Bakanımız suçluları adalete teslim etmekte, çocuklarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı zehretmekte kararlı olduklarını, asayiş suçlarından narkotik suçlarına, organize suç örgütlerinden göçmen kaçakçılığına yönelik yapılan operasyonların durmadan duraksamadan büyük bir gayretle devam edeceğini vurguladı.

Düzensiz göçle ve göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle mücadelenin aralıksız devam ettiğini aktaran Sayın İçişleri Bakanımız, denizyolunun göçmen kaçakçılarının en çok tercih ettikleri güzergâhın başında geldiğini, denizlerimizin göçmenlere mezar olmasına müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

Turizmin başkenti Antalya’da huzurun ve mevcut kamu düzeninin devamı, korunması ve istikrarı için yeni stratejiler ve yol haritası oluşturduklarını ifade eden İçişleri Bakanımız Sayın Ali YERLİKAYA, Antalya halkına seslenerek çevrelerinde gördükleri, duydukları, rahatsız oldukları her türlü suçla ilgili hemen 112’yi arayıp bilgi vermelerini isteyerek, tüm katılımcılara da görevlerinde başarılar diledi.

TürkiyeninHuzuru için tüm çalışmalarımız hız kesmeden aynı kararlılıkla devam edecektir

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Suç Oranlarında Düşüş Müjdesi!
İş Dünyası

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Suç Oranlarında Düşüş Müjdesi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Üsküdar'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bakan Yerlikaya, mala ve kişilere karşı işlenen suçlarda 9 aylık dönemde olayların süratle aşağı doğru indiğini ve aydınlatma oranlarının arttığını söyledi.

8 ilde terör örgütüne ağır darbe! 82 mağara ve sığınak imha edildi
Bölgesel

8 ilde terör örgütüne ağır darbe! 82 mağara ve sığınak imha edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Komando ve Güvenlik Korucularından oluşan 338 tim, 4 bin 283 jandarma personeli ve J- SİHA ile ATAK helikopterlerinin desteğiyle Tunceli, Şırnak, Bingöl, Mardin, Diyarbakır, Bitlis, Siirt ve Hatay'da "Bozdoğan-28" Operasyonlarının gerçekleştirildiğini duyurdu.

Bayram tatilinde 6 bin 530 kaza oldu
Bölgesel

Bayram tatilinde 6 bin 530 kaza oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6-14 Nisan tarihlerini kapsayan Ramazan Bayramı tatili sebebiyle yurt genelinde meydana gelen 6 bin 530 trafik kazasında 75 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 bin 810 kişinin ise yaralandığını bildirdi.

Umut tacirlerine fırsat verilmiyor
Bölgesel

Umut tacirlerine fırsat verilmiyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2024 yılının ilk 4 gününde 27 ilde gerçekleştirilen "Kalkan-7" operasyonlarında 80 göçmen kaçakçısı ve 2 bin 155 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya Erzurum'da mezuniyete katıldı
Yaşam

Bakan Yerlikaya Erzurum'da mezuniyete katıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzurum’da Polis Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenine katıldı. Devamı haberimizde...

İçişleri Bakanı  Ali Yerlikaya Antalya Ak Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti
Yerel Yönetim

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Antalya Ak Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

“Türkiye’nin Huzuru Toplantısı” İçin Antalya'ya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Antalya İl Başkanlığını ziyaret etti