Aydın / Koçarlı

Bakanlıktan belediyeye hibe! Bakın 4 yılda ne kadar teslim edildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 4 yıl içerisinde Koçarlı Belediyesi'ne toplamda 675 adet çöp konteyneri hibe edildi.

Bakanlıktan belediyeye hibe! Bakın 4 yılda ne kadar teslim edildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 4 yıl içerisinde Koçarlı Belediyesi'ne toplamda 675 adet çöp konteyneri hibe edildi. Son gönderilen 140 çöp konteyneri ise geçtiğimiz günlerde Koçarlı Belediyesi'ne teslim edildi.

Eskiyen ve ekonomik ömrü tamamlanan çöp konteynerlerinin yenileriyle değiştirilmesi ve ihtiyaç duyulan yerlere konulması için başlatılan çalışmalar kapsamında Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın girişimleri Koçarlı Belediyesi'ne hibe edilen çöp konteynerleri ilçe genelinde ihtiyaç olan mahallerde kullanılacak. Çevreci ve çevreye duyarlı çalışmalarıyla dikkat çeken ve aynı zamanda Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üyesi olan Koçarlı Belediyesi Başkanı Nedim Kaplan, ilçeye gerçekleştirdikleri yatırımların yanında, daha temiz bir Koçarlı için de mücadele ettiklerini ifade ederek, “Koçarlı’nın daha temiz bir yer olması için mücadelemizi artırarak sürdürüyoruz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'mız tarafından belediyemize hibe edilen çöp konteynerini teslim aldık. Bugüne kadar toplamda 675 adet çöp konteyneri belediyemize hibe edildi. En son ise 140 adet hibe çöp konteynerimizi bugün teslim aldık” dedi.

Koçarlılı hemşerilerinin sağlıklı, mutlu, güven dolu bir çevrede yaşamalarının kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Kaplan; “Bu kapsamda taleplerimiz doğrultusunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'mız tarafından belediyemize hibe dilen 140 adet çöp konteynerini daha öncekiler gibi yine ihtiyaç duyulan noktalara yerleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızın da bu doğrultuda daha temiz bir Koçarlı için duyarlı davranmalarını istiyoruz. İlçemize önem veren Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı'mız Mehmet Özhaseki’ye, milletvekillerimize ve emeği geçen tüm herkese ilçem ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Kaplan sporcu çocuklarla kahvaltıda buluştu
Etkinlik

Başkan Kaplan sporcu çocuklarla kahvaltıda buluştu

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, geleceğe başarılar yazdırma hedefi ile spora gönül veren çocuklar ile yıl sonu motivasyon kahvaltısında bir araya geldi.

Koçarlı Belediyesi ve sendika arasında  Sosyal Denge Sözleşmeleri yenilendi
Bölgesel

Koçarlı Belediyesi ve sendika arasında Sosyal Denge Sözleşmeleri yenilendi

Koçarlı Belediyesi ve sendika arasında Sosyal Denge Sözleşmesi yenilendi.

Koçarlı Belediyesinden vatandaşlara çorba ikramı
Yaşam

Koçarlı Belediyesinden vatandaşlara çorba ikramı

Koçarlı Belediyesi tarafından ilçenin 2 noktasında yapılan çorba ikramı vatandaşları memnun ederek içini ısıttı.

Çevre denetiminde çevreyi kirleten tesislere para cezası kesildi
3. Sayfa

Çevre denetiminde çevreyi kirleten tesislere para cezası kesildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu yılın ilk 9 ayında 67 bin 381 çevre denetimi yaptı. Çevreyi kirleten 4 bin 317 tesise ve 25 deniz aracına 950 milyon liranın üzerinde ceza kesildi.

Vatandaşları yaban domuzu saldırılarına karşı uyardı
Bölgesel

Vatandaşları yaban domuzu saldırılarına karşı uyardı

Kuşadası Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Çağatay Aynalı, son zamanlarda şehir merkezlerinde artan yaban domuzlarına dikkat çekerek vatandaşları yaban domuzu saldırılarına karşı uyardı.

Aydın Büyükşehir'de Temizlik Mesaisi
Bölgesel

Aydın Büyükşehir'de Temizlik Mesaisi

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı temizlik ekipleri, Aydın kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor.