Bakırköy’de seyir halindeki bir araç alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen araç kullanılamaz hale geldi.
Yangın, saat 15.30’da Bakırköy Rauf Orbay Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ömer Yılmazer yönetimindeki 34 KJZ 627 plakalı araç seyir halindeyken motor kısmından bir anda yanmaya başladı. Sürücü Yılmazer diğer araçların zarar görmemesi için kaldırıma çıkarken, yangın kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri ters şeritten yola girerek yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yanan araç kullanılamaz hale gelirken, yanan araçtan kendini dışarı atan sürücü olayı yara almadan atlattı. Yangın nedeniyle çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı ve bir şerit polis ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı. Aracın çekici yardımı ile yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.
"Orta şeritten gelirken bir anda alev aldı"
Aracı yanan Ömer Yılmazer, "Orta şeritten gelirken bir anda alev aldı. Bizde kenara çekmek zorunda kaldık. Diğer vatandaşlara da sorun olmasın diye kaldırıma çıktık. Kendi kendine yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri sağ olsun hemen söndürmeye geldiler. Daha çok zarar görmeden hallettik. İçinden hemen çıktım, Allah’tan kapılar kilitli değildi. Kilitli olsaydı zor çıkacaktım. Yaralanmadım" dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)