Burdur'un Bucak İlçesi'nde market sektöründe Balcılar Alışveriş Merkezi Seç Market hizmete başladı.
Seç Marketler zincirinin şubesi olarak hizmet veren işletme 25 Haziran Cumartesi günü saat 14:00'da Bucak halkının hizmetine açıldı.
Yeni Mahalle Kız Kur'an Kursu karşısında yapılan açılışa, MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Bucak Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, Bucak Hızarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Sezgin Sezgin, AK Parti Bucak İlçe Yönetimi ve davetliler katıldı.
Yapılan duanın ardından kurdele kesimi ile hizmete açılan Balcılar Alışveriş Merkezi Seç Market'i gezen davetliler açılışa özel indirimlerden faydalandılar.
25 Kalem üründe ciddi anlamda indirim olduğunu belirten Balcılar Alışveriş Merkezi İşletme Sahibi Hüseyin Balcı, " Açılışa özel indirimlerle işletmemizi hizmete açtık. 25 Haziran - 28 Haziran arasında Bucaklı hemşehrilerimiz hazırlamış olduğumuz kampanyamızdan yararlanabilirler. Tüm Bucak Halkını işletmemize bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)