Balıkesir

Balıkesir'de Okul Sporları müsabakaları hız kesmeden devam ediyor

Balıkesir’de 2023-2024 Eğitim-Öğretim sezonu Okul Sporları faaliyetleri çeşitli branşlarda İl Birincilikleri ve Grup Birincilikleri ile devam ediyor.

Balıkesir'de Okul Sporları müsabakaları hız kesmeden devam ediyor

Balıkesir’de 2023-2024 Eğitim-Öğretim sezonu Okul Sporları faaliyetleri çeşitli branşlarda İl Birincilikleri ve Grup Birincilikleri ile devam ediyor. Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen okul sporları müsabakalarında merkez ve tüm ilçelerdeki okul takımları farklı kategori ve branşlarda İl Birinciliği için mücadele ediyor.
Okul Sporları İl Birinciliği birinci dönem müsabakaları Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler kategorilerinde; Atletizm, Basketbol, Bilek Güreşi, Eskrim, Floor Curling, Futbol, Futsal, Güreş, Hentbol, Judo, Karate, Kick-Bock, Kros, Masa Tenisi, Spor Tırmanışı, Taekwondo, Tenis, Voleybol ve Yüzme branşlarında müsabakalar gerçekleştiriliyor. Farklı branşlarda tamamlanan müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreni ile başarılı sporculara madalyaları, takımlara ise kupaları verildi.
Farklı branşlarda devam eden karşılaşmalarda ise Takım ve Ferdi olarak Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler kategorilerinde sporcular başarılı olabilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele ediyor. 12-14 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan Masa Tenisi Grup Birinciliği müsabakalarıyla ise Türkiye Birinciliği yarışmalarında mücadele edecek takımlar belli olacak.
Okul Sporları İl Birinciliği ve Grup Birinciliği müsabakalarına sporcuların katılımının yoğun olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, “Düzenlenen faaliyetler ile daha fazla öğrenciyi spor branşlarıyla buluşturmak ve okul spor faaliyetlerine katılımını sağlamayı hedefliyoruz. Gençlerimizin, sporun her alanında başarılı olmaları ve gelecekte ilimizi ve ülkemizi ulusal ve uluslararası arenada temsil etmeleri için tüm tesislerimiz ve imkanlarımızla yanlarında olmaya devam ediyoruz. İl ve Grup Birinciliğine katılım gösteren öğretmenlerimize, sporcularımıza, idarecilerimize teşekkür ederim. İlimizi Grup, Yarı Final ve Türkiye Birinciliği yarışmalarında temsil edecek takımlarımıza ve sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Ahırda başladı etrafa sıçradı! Ev ve Samanlığı da Yuttu
Bölgesel

Ahırda başladı etrafa sıçradı! Ev ve Samanlığı da Yuttu

Burdur'un Yassıgüme köyünde Gülümser Türken'e ait ahırda elektrik kaçağı nedeniyle yangın çıktı. Yangın samanlığa ve eve sıçrayarak büyük hasara neden oldu.

Antalya Burdur karayolunda, yoldan çıkarak çarptı
Bölgesel

Antalya Burdur karayolunda, yoldan çıkarak çarptı

Antalya Burdur karayolu üzerinde kamyonetin motosiklete çarpması sonucunda meydana gelen trafik kazasında sürücüler yaralandı.

Isparta'da ışığı kapattı ev patladı
3. Sayfa

Isparta'da ışığı kapattı ev patladı

Isparta'da dairesinde ışığı kapattığı sırada şiddetli patlama yaşandı daire kullanılmaz hale geldi, ev sahibi yaralandı.

Burdur'da 65 yaşındaki adam evinde ölü bulundu
3. Sayfa

Burdur'da 65 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

Burdur’da yalnız yaşayan şahıs, evinde ölü bulundu.

Sarıgöl'de otomobil kazası
3. Sayfa

Sarıgöl'de otomobil kazası

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Gölhisar'da Miniklere Trafik Eğitimi!
Bölgesel

Gölhisar'da Miniklere Trafik Eğitimi!

Burdur'un Gölhisar ilçesinde Gölhisar Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Büro Amirliği ekipleri tarafından Trafik Haftası kutlamaları kapsamında "Hayatla Yarışılmaz" sloganıyla minik öğrencilere trafik eğitimi verildi.