Balıkesir'in Manyas ilçesinde, yangına müdahale etmek üzere yola çıkan orman arazözünün bir otomobille çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.
Manyas’a bağlı Çakırca Mahallesi’nde, yangına müdahaleye giden seyir halindeki orman arazözü ile 10 TA 905 plakalı otomobilin karıştığı çift taraflı trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucu arazözün içinde bulunan D.A. ve S.U. ile otomobil şoförü R.K. yaralandı. Kazada yaralananlar araçların içinden İtfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarıldı. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından ambulansla çevre ilçelerdeki hastanelere kaldırıldı.
Kaza ile ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)