Basın Mensupları Bowling Turnuvasında Buluştu – USMEK'’den Renkli Organizasyon
Uluslararası Sosyal Medya Kullanıcıları Derneği (USMEK) tarafından düzenlenen 2. Ulusal Basın Bowling Turnuvası, Plato AVM ana sponsorluğunda gerçekleştirildi. Gazeteciler, radyo programcıları ve televizyon çalışanları dostluk içinde kıyasıya mücadele etti.
Farklı medya kuruluşlarından birçok basın mensubunun katıldığı 2. Ulusal Basın Bowling Turnuvası, Uluslararası Sosyal Medya Kullanıcıları Derneği (USMEK) organizasyonuyla Plato AVM Bowling Salonu’nda yapıldı. Turnuva, hem eğlence hem de çekişme dolu anlara sahne oldu.
Renkli anların yaşandığı turnuvada birincilik kupasının sahibi Ekol TV ekibi oldu.
İkinciliği Number One FM, üçüncülüğü Aydınlık Gazetesi, dördüncülüğü ise Ulusal Kanal elde etti.
Dereceye giren takımlar, turnuva sonunda ödüllerini alarak büyük sevinç yaşadı.
Etkinlik sonrasında açıklama yapan USMEK Başkanı İzzet Aydın, basın çalışanlarının yoğun tempolarına dikkat çekerek şunları söyledi:
“Basın emekçileri her gün yoğun bir stres altında çalışıyor. Bu organizasyonlarla onları bir araya getirip kaynaşmalarını ve moral bulmalarını amaçlıyoruz. Katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum.”
Plato AVM Yönetim Kurulu Başkanı Semih Ayyıldız, etkinliğe ilişkin değerlendirmesinde,
“Basın camiasına desteğimiz sürecek. Bu tarz etkinliklerin geleneksel hale gelmesini arzu ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Plato AVM İletişim Müdürü Emel Aydın ise,
“Organizasyon son derece keyifli geçti. Katılımın yüksek olması bizi mutlu etti.” dedi.
Turnuvaya; haberler.com, Show TV, Kanal D, Türkgün Gazetesi, Radyo Trafik, Milat Gazetesi, Yeni Söz Gazetesi, Aydınlık Gazetesi, Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Ulusal Kanal ve Number One FM gibi medya kuruluşları katılım gösterdi.
Turnuva boyunca çekilen görüntülerde, renkli anlar ve samimi dostluk kareleri dikkat çekti. Katılımcılar, günün sonunda toplu fotoğraf çekimiyle etkinliği ölümsüzleştirdi.














Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)