Antalya / Konyaaltı

Başkan Aday Adayı Osman Sert; “İlçemizde bir basamak daha yukarı taşıyacağımıza gönülden inanıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Konyaaltı Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan ANTGİAD Başkanı Osman Sert, “Ortaya koyduğumuz vizyon, Konyaaltı’mızı bir dünya markası haline getirebilmektir.

Başkan Aday Adayı Osman Sert; “İlçemizde bir basamak daha yukarı taşıyacağımıza gönülden inanıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Konyaaltı Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan ANTGİAD Başkanı Osman Sert, “Ortaya koyduğumuz vizyon, Konyaaltı’mızı bir dünya markası haline getirebilmektir. Doğrudan halk tarafından takip edilebildiği bir sistem planlayarak çözüm odaklı, şeffaf ve erişilebilir bir belediyecilik anlayışı ortaya koymayı amaçlıyoruz” dedi.
Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Başkanı Osman Sert, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Konyaaltı Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı. Sert adaylık başvurusunu İl Gençlik Kollarında siyasi hayatına başladığı ve geçmişte Konyaaltı İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ne yaparak resmileştirdi. Osman Sert, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünya’nın En Güzel Yeri” olarak nitelendirdiği Antalya’nın bir evladı olarak insanların yaşam kalitesini ve refahını yükseltmek, gençlerin, çocukların geleceğe umutla bakabilmelerine katkı sağlamak üzere daha fazla sorumluluk almak istediğini duyurdu.


“Hemen her konuda bilimsel çalışmalara dayanan görüş bildirdim”


Antalya’nın kendisine bugüne kadar tarifsiz güzellikler bahşettiğine vurgu yapan Sert, “Üniversiteye kadar bu şehirde okudum, üniversite sonrası tekrar döndüğüm şehrimizde iş hayatına atıldım, bu şehirde kazandım, bu şehirde aile kurdum. Bu güzel şehrin genç bir iş insanı olarak sivil toplum kuruluşlarında sorumluluk aldım, her kademede bu kente ve ülkeme katkı sağlama gayretinde oldum. Saymanlıktan başkanlığa kadar sorumluluk alarak görev yaptığım tüm STK’larda trafikten göç sorununa, deprem riskinden eğitim adımlarına, barınma sorunundan işsizliğe kadar hemen her konuda bilimsel çalışmalara dayanan görüş bildirme sorumluluğunu omuzlarımda hissettim. Gençlere okuma alışkanlığı kazandırmak adına başkanı bulunduğum sivil toplum kuruluşu vasıtasıyla Cem Karaca Gençlik Kütüphanesi, Ekşili Gençlik Kütüphanesi ve Serik Gençlik Kütüphanesi olmak üzere 3 farklı kütüphaneyi kentimize kazandırmanın gururunu yaşadım” dedi.


“İlçemizde bir basamak daha yukarı taşıyacağımıza gönülden inanıyoruz”


Yerel yönetimde sorumluluk alması durumunda bugüne kadar sivil toplum örgütlerinde sergilediği performansın çok daha fazlasını yapabileceğine inandığını belirten Sert, “Konyaaltı için hayallerimiz, arzularımız, vizyoner gençliğimiz ve enerjimiz var. Cumhuriyet Halk Partisi’nin arkasına aldığı değişim rüzgârı ile gençliğimizi, memleket sevgimizi, çalışma azmimizi, projelerimizi bir araya getirdiğimizde, belediyeyi halkımızın en yakın yaşam alanı, proje üretim merkezi yaptığımızda bize emanet edilen değerleri ilçemizde bir basamak daha yukarı taşıyacağımıza gönülden inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.


“Şeffaf ve erişilebilir bir Belediyecilik anlayışı ortaya koymayı amaçlıyoruz”


Ortay konulan vizyonun Konyaaltı’nı bir dünya markası haline getirebilmek olduğunu belirten Sert, açıklamasına şöyle devam etti:
“Bu hedef doğrultusunda, yapay zeka ve teknolojinin kullanımıyla sorunların tespitine ve çözüm önerilerine doğrudan halkın katılabildiği, aynı zamanda iletilen sorunların çözülüp çözülmediğinin ve ne hızda çözüldüğünün yine doğrudan halk tarafından takip edilebildiği bir sistem planlayarak çözüm odaklı, şeffaf ve erişilebilir bir Belediyecilik anlayışı ortaya koymayı amaçlıyoruz. Ben ve ekibim siyaseti meslek olarak görmeyen, siyaseti hizmet etme makamı olarak değerlendiren, dijitalleşen dünyada yenilikçi değişimleri yakından takip eden, Konyaaltı’mızı ve sakinlerini dünya standartlarında bu imkânlarla buluşturacak ve huzurla yaşadıkları bir ilçe haline getirebilecek liyakate sahip insanlarız. Bebeğinden yaşlısına insanlarımızın yaşamaktan keyif alacağı bir Konyaaltı hayalimiz için yetki istiyoruz. Bize verilecek büyük sorumluluğun anlamını biliyoruz ve gereğini yapacağımıza dair de en ufak bir şüphemiz yok. Projelerimle ilgili detaylarımı www.osmansert.com.tr adlı web adresimden paylaştım.”
Yapay zeka teknolojisini belediyenin işleyişinde kullanacağının vaadinde bulunan Sert, girişimciler ve gençler için istihdam merkezleri kuracağını belirtti. Sert, turizme özgü insan kaynakları çözümleri sunmak, fahri elçiler ve kardeş kentlerle Konyaaltı’nı dünya markası haline getirmek, turizmi ilçenin sokak aralarında dahi halkın yararına olacak bir hale getirmek, kadın girişimciliğini teşvik etmek ve kadınlar eliyle yapılan üretimi desteklemek istediğini belirtti. Ayrıca sert, Konyaaltı’nı 39 mahallesi ile birlikte bir bütün olarak kalkındırmak istediklerini sözlerine ekledi.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Burdur’un devine beyaz taç 2336 metrede sessizlik bozuldu!
Haber

Burdur’un devine beyaz taç 2336 metrede sessizlik bozuldu!

Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.