Burdur / Bucak

BAŞKAN ADAYI EMRULLAH ÜNAL “Allahın izniyle kazanacağız, halk kazanacak”

“Allahın izniyle kazanacağız, halk kazanacak” Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, yerel seçimlere 3 gün kala çalışmalarını sürdürüyorlar. Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, İlçe Başkanı Serdar Besler ve Ak Parti teşkilatı da tam …

BAŞKAN ADAYI EMRULLAH ÜNAL “Allahın izniyle kazanacağız, halk kazanacak”

“Allahın izniyle kazanacağız, halk kazanacak”

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, yerel seçimlere 3 gün kala çalışmalarını sürdürüyorlar. Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, İlçe Başkanı Serdar Besler ve Ak Parti teşkilatı da tam destek vererek Başkan adayı Emrullah Ünal’ın yanında yer alarak gece gündüz kazanmak için ziyaretlerine ve toplantılarına devam ediyorlar. Başkan Adayı Ünal, “Allah’ın izniyle kazanacağız, halk kazanacak. Ak Parti Belediye Başkan adayı olarak her kesimden vatandaşımızın oyuna talibiz, bizler hizmet için varız.”dedi.

Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Serdar Besler, Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, belediye meclis üyesi adayları ve teşkilat üyeleri ile birlikte, Okullar Caddesi ve Hoca Ahmet Yesevi Caddesindeki esnafları ve vatandaşları ziyaret etti.

Başkan adayı Emrullah Ünal, ilçe esnafına seçilmesi durumunda yapacağı çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Seçim gününe kadar gece gündüz demeden çalışacaklarını kaydeden Ünal, “Bucak Belediyesi’ne talibiz, Allah’ın izniyle kazanacağız, halk kazanacak. Ak Parti Belediye Başkan adayı olarak her kesimden vatandaşımızın oyuna talibiz, bizler hizmet için varız. Nasip olursa birçok projemizi hayata geçireceğiz. Esnafımızı ziyaret ederek bol kazançlar diledik. Hemşehrilerimizin sıkıntı ve taleplerini bizzat dinledik. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların sorunlarını çözmek için hep birlikte, el ele vererek çalışıyoruz.”dedi.

“BUCAK’A HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, “Bucak’a hizmet için yola çıktık. Sizlere hizmet etmek için bu yolda hep birlikte ilerleyeceğiz inşallah. 31 Mart 2019 yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Yerel seçimlerin ilçemize, ülkemize, milletimize, insanlığa hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Önümüzdeki seçimler bayrağı devralan hizmete devam eder. Bucak 2 dönemdir Ak Parti Belediyeciliğinde. İnşallah önümüzdeki süreçte de Ak Parti Belediyeciliğinin devam etmesi için sizlerden destek ve dualarınızı bekliyoruz. Sizler yetki verdiğiniz takdirde Belediye Meclis adaylarımız ile birlikte Bucak’ımızı bir üst sınıfa çıkarmak için, daha refah, daha huzurlu, daha güvenli bir Bucak oluşturmak için canla başla çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Sizlere hizmet etmek için bu yolda hep birlikte ilerleyeceğiz inşallah. Ak Parti bugüne kadar ne yaptıysa sizler için, insanlık için yaptı. Bugünden sonra ne yapacaksa yine sizler için olacaktır. Ak Parti olarak hedefimiz çocuklarımıza, torunlarımıza güzel, yaşanabilir, huzurlu, güvenli bir şehir bırakabilmek. İnşallah bunu da önümüzdeki seçimlerde sizlerden gelen desteklerle yapmaya gayret edeceğiz. Eğer belediye başkanı seçilirsek tüm insanlarımıza adaletle hizmet edeceğimi belirtmek istiyorum. Herkesin aynı muameleyi göreceğine şüphesi olmasın. Bucak şehrimiz içinde yaşayan insanları ile tüm maddi ve manevi değerleri ile sizlerin bizlere bir emaneti olarak göreceğiz. Emanetinizi koruyacağız. Emanete hıyanetlik etmeyeceğiz. Hiç bir kişiye değil devletimize ve milletimize sadık kalacağız.”dedi.

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, ziyaretleri sırasında belediye Başkanlığı için yetki verildiği takdirde yapacağı projeleri de açıkladı. Başkan Adayı Emrullah Ünal, eğitimden sağlığa, ulaşımdan altyapıya, gencinden yaşlısına her kesimi kapsayan 5 başlıkta 55 maddeden oluşan birbirinden farklı projelerini açıklarken şu ifadelere yer verdi:

PROJE BAŞLIKLARIMIZ

1- YATIRIM PROJELERİ

2- ALTYAPI ve ULAŞIM PROJELERİ

3- ÇEVRE PROJELERİ

4- GENÇLİK ve SPOR PROJELERİ

5- KÜLTÜR-SANAT ve SOSYAL PROJELER

1- YATIRIM PROJELERİ

A- MERKEZİ HÜKÜMET YATIRIMLARI-İktidar belediyesi olma avantajımızı kullanarak hükümetimizin destekleriyle ger-çekleştirecek olduğumuz projeler.

2- OĞUZHAN İLKOKULU ve ANAOKULU – Yıkım kararı olan mevcut ilkokul binasının yıkılması sağlanarak yerine yeni ilkokul ve anaokulu binası yapılacak.Busayede Oğuzhan mahallemizde eksik-liği hissedilen ilkokul ve anaokul ihtiyacı giderilecek.

3- MEHMET AKİF MAHALLESİNDE İLKOKUL VE ANAOKULU YAPIMI -Okul sahası olarak ayrılan arazinin kamulaştırılması tamamlanarak araziye mahallenin eksiği olan ilkokul ve anaokulu yapılacak.

18 YAŞ ÜZERİ BAKIMEVİ – Hayırsever vatandaşlarımız tarafından bağışlanmış olan arazinin üzerine 18 yaş üzeri bakıma muhtaç vatandaşlarımızın barınma dahil tüm ihtiyaçlarının giderilebileceği bir bakımevi yapılacak.

4-ETAP TOKİ KONUTLARI – Alaattin mahallemizde yaklaşık 30 dönümlük bir arazi üzerine TOKİ aracılığıyla 232 adet mesken yapılacak.

5- MAKÜ SAĞLIK YÜKSEKOKULU VE TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ -Yapımı devam eden Sağlık Yüksekokulu inşaatının takibi sağlanacak. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) ile yapılan protokol ile Bucak’a 4 yıllık Teknoloji Fakültesi kazandırılacak.

6- 500 KİŞİLİK YÜKSEK ÖĞRENİM YURDU- İnşaatı yarıda kalmış olan KYK yurdunun inşaat sürecinin

takipçisi olunacak böylelikle İlçemize 500 kişi kapasiteli bir öğrenci yurdu kazandırılacak.

7- TARIM ve ORMAN BAKANLIĞI HİZMET BİNASI- Fiziki yapısı yetersiz olan İlçe Tarım Binası yıkılarak yerine İlçemizin ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeni bir hizmet binası kazandırılacak.

8- KENTSEL DÖNÜŞÜM YENİDEN ELE ALINACAK – Cami, Çukur ve Pazar Mahallelerimizi kaplayan dondurulmuş bölgede daha önceden hazırlanmış olan projenin takipçisi olunacak. Hak sahiplerinin istekleri doğrultusunda kentsel dönüşüm projesi tamamlanacak.

9- YENİ HİZMET BİNALARI • Yeni Belediye Hizmet Binası: Büyümekte olan İlçemizde yetersiz hale gelen belediye binamızın vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet verebilmesi için yeni Belediye sarayı yapılacaktır. • Yeni Jandarma Hizmet Binası: Şehir merkezinde kalan jandarma binamızın uygun görülen daha geniş bir yere taşınması sağlanacaktır. • Yeni Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası: Emniyet lojmanlarında faaliyet gösteren Emniyet Müdürlüğü’müzün yeni yer tahsisi sağlanarak yeni bir hizmet binası yapılacak. • Yeni Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmet Binası: Eski hükümet binamızda faaliyet gösteren Milli Eğitim Müdürlüğü’müze yeni bir bina kazandırılacak. • Yeni Halk Eğitim Hizmet Binası: Halk Eğitim Müdürlüğü’müze yeni bir bina yapılarak içerisinde yeni derslikler ve yeni atölyeler bulunan bir bina kazandırılacak.

10- SPOR KOMPLEKSİ: Depreme dayanıksız olan mevcut kapalı spor salonunun yıkımı yapılarak yerine günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilen modern bir kapalı spor salonu yapılacak.

11- SPOR KOMPLEKSİ: Stadyum çevresine kapalı yüzme havuzu yapılacak. Bölge spor kompleksi olarak düzenlenecek.

12- SPOR KOMPLEKSİ: Oğuzhanspor’umuzun idman ve maçlarında kullanmış olduğu mevcut sahamız yetersiz olup, çevresine yeni sentetik sahalar yapılarak futbolcularımızın ve gençlerimizin daha iyi yararlanabileceği antrenman sahaları yapılacak. Mevcut sahanın zemininde iyileştirme çalışmaları yapılacak.

B- YEREL YÖNETİM YATIRIMLARI:

Belediyemizin imkanlarıyla Bucak’ımıza kazandıracak olduğumuz projeler.

1- KENT MEYDANI: Bucak’a şehrin dokusuna uygun nitelikte kent meydanı yapılacak.

2- PAZAR PAZARI KOMPLEKSİ: Pazar pazarının üzeri vatandaş ve esnaflarımızın kötü hava şartlarından etkilenmeyeceği bir çatı ile kapatılacak. Yapılacak çatı üzerinde belediyenin gelirlerini artırmak için Güneş Enerji Sistemi (GES) kurulacak. Bu alana aynı zamanda Bucak Belediyesi Düğün Salonu ve düğün salonunun altına kapalı otopark yapılacak.

3- PERŞEMBE PAZARI’NIN ÜZERİNE KÜLTÜR MERKEZİ YAPILACAK: Tamamlanmamış olan projede yapımı öngörülen sinema salonu, konferans salonu, sergi alanı ve kütüphane yapılarak Perşembe pazarının üzerine kültür merkezi yapılacak. Çatıda Güneş Enerji Sistemi (GES) yapılacak. Esnaflarımızın kötü hava şartlarından etkilenmemesi için iyileştirme çalışmaları yapılacak.

4- BELEDİYE’YE 3. PETROL İSTAYONU KAZANDIRILACAK: Şirlek bölgesinde planlaması yapılan alanda bir an önce inşaata başlanıp faaliyete geçirilecek.

5- HASTANE ÇEVRESİNDE KANTİN, KAFETERYA ve TAKSİ DURAĞI OLUŞTURULACAK

6- KUM ÇAKIL OCAĞI FAALİYETE GEÇİRİLECEK, PARKE YAPIM ŞANTİYESİ KURULACAK: Faal olmayan, ruhsatı belediyeye ait kum çakıl ocağı tekrar faaliyete geçirilecek.

7- İTFAİYE BİRİMİ İLE ALAKALI YENİLİK YAPILACAK: Yeni İtfaiye merkezi yapılacak. Araçf ilosu genişletilecek.

2- ALTYAPI ve ULAŞIM PROJELERİ:

1- ASFALT YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK: Altyapısı tamamlanmış olan yollar asfaltlanacak.

2- KUYUCAK – OSB YOLU (GÜNEY ÇEVRE YOLU): Altyapısı Orman Genel Müdürlüğü tarafından tamamlanmış yolun ağır tonajlı kamyonet ve tırların geçebilmesi için uygun hale getirilmesi sağlanacak. Karayolları ile entegre çalışılarak yolun üstü asfaltlama çalışmasıyla tamamlanacak.

3- ANTALYA – BURDUR YOLUNDAKİ SERVİS YOLLARI ( YAN YOLLAR) FAALİYETE GEÇiRİLECEK

4- iÇME SUYU ŞEBEKE HATTI ve SU DEPOLARI YENİLENECEK :İçme suyu şebeke hattı yenilenecek. Eski, deforme, köhneleşmiş su depolarını yenilenip içme suyu temini için yeni kaynak çalışmaları yapılacak. Planma – Proje – Yapım adımları ile gölet ve sondaj çalışmaları yürütüle-cek. Bucak’ın içme suyu her zaman tertemiz olacak.

5- DOĞALGAZ ERİŞİM AĞI GENİŞLETİLECEK

6- TIR GARAJI YAPILACAK: Çevre yolunun yapımı ile tırlar şehir içine girmeksizin tır garajına sevk edilecek.

7- ALTYAPI ve YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANAN YERLERDE KALDIRIM VE ÇEVRE DÜZEN-LEME ÇALIŞMALARI

DEVAM EDECEK

8- ARAÇ YOĞUNLUĞU OLAN BÖLGELERDE OTOPARK ALANI OLUŞTURULACAK

9- ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İÇİN OKUL BAHÇELERİNDE İNDİ- BİNDİ İMKANI SAĞLANACAK: Okul bahçelerinde veya cepler yapılarak okul giriş çıkışlarında öğrenci ve traf ikgüvenliği sağlanacak.

10- HASTANE YAKININDA YENİ OTOPARK ALANI OLUŞTURULACAK: Mevcut otoparkı sadece hasta ve hasta yakınlarının kullanması sağlanacak.

11- KAPALI MİNİBÜS DURAKLARI: Vatandaşlarımızın şehir içi ulaşım araçlarını beklerken olumsuz hava şartlarından etkilenmemeleri için yoğun ve muhtelif yerlerde kapalı minibüs durakları yapılacak.

12- ALTYAPI HARİTASI HAZIRLANACAK: Mevcuttaki altyapı haritası çıkarılarak koordinatlı hale

dönüştürülecek. Bu sayede meydana gelebilecek arıza ve bakımların hızlı çözümü sağlanacak. Zaman,iş ve maliyet yükünden kurtulacak.

3- ÇEVRE PROJELERİ:

1- ÇÖPLÜK SORUNU ÇÖZÜLECEK: Hem kokusu hem görüntüsü ile vatandaşlarımızı rahatsız eden

mevcut katı çöp atık alanı Çeltikçi transfer istasyonuna taşınacak. Mevcut alan taşıma işleminden sonra rehabilite edilecek. Kötü koku ve görüntü problemi kökten çözülecek.

2- MESİRE ALANLARI DÜZENLENECEK: Mesire alanları içerisinde ateşli piknik alanı, mescid, WC olacak

şekilde düzenlenecek. Mesire alanlarının temizliği sağlanarak temiz sosyal donatı alanları oluşturulacak.

3- SOKAK HAYVANLARI BAKIM ve REHABİLİTASYON MERKEZİ: Atilla Mahallesinde planlanan projede sokak hayvanlarının Aşılama, Kimliklendirme ve Kastrasyon işlemleri yürütülecek.

4- BURDUR – ANTALYA ÇEVRE YOLUNDA BUCAK GİRİŞ VE ÇIKIŞINDA BUCAK’I TANITAN SİMGELERİN HEYKELİ – GÖRSELİ YAPILACAK: Salep Fincanı, Mermer, İncir, Ceviz gibi.

5- TURBA YOLUNDA YÜRÜYÜŞ YOLU DÜZENLENECEK ve DERE ÜZERİNDE KAMELYALAR OLUŞTURULACAK: Ayrıca Cumhuriyet Meydanı ile Hacı Ömer Ağa Camii arasınaki derenin düzenlemesi ve peyzajı tamamlanıp

dere üzerine kamelyalar yapılacak.

6- ŞEHİR İÇİNDE ESTETİK MİMARİYE SAHİP TEK TİP BÜFELER OLUŞTURULACAK: Mülkiyeti Belediyeye ait olacak ve kiralanacak. Bucak’a ait değerlerin sembolik mimarisiyle dizayn edilecek. (Orkide-İncir-Salep-Mermer Bloğu gibi.)

7- HÖKEZ DAĞI SEYİR TERASI: Yeri açılmış olan yaya yolu tamamlanacak. Alaattin, Yörükler,

Çavuşlar, Konak ve Sanayi Mahallelerimizden Kent Ormanına kadar yapılması planlanmaktadır.

8- OKULLARDA ve İBADETHANELERDE BAHÇE TEMİZLİĞİ – DÜZENLEMESİ YAPILACAK

9- GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ (GES)ÇALIŞMALARI YAPILACAK: Belediyeye ait olan mevcut santral faaliyete geçirilecek ve yeni santraller belediyemize kazandırılacak.

10- ONAÇ PARK: Oğuzhan İskele Fabrikası’nın arkasındaki alan ile Kent Ormanı

arasında kalan bölgeye, içerisinde MACERA PARKI, YÜRÜYÜŞ-KOŞU-BİSİKLET YOLU, ÇOCUK OYUN ALANI

KAFETERYA ve KIR DÜĞÜN SALONU olan bir yaşam alanı yapacağız ve burayı bir cazibe merkezi haline getireceğiz.

11- ENGELSİZ PARK: Onaç mahallemizde yapımına başlanan engelsiz parkın takipçisi olunacak.

4- GENÇLİK ve SPOR PROJELERİ:

1- SEMT (MAHALLE) SAHALARI YAPILACAK: İhtiyaç olan yerlerde gençlerimiz ve çocuklarımızın rahatça

spor yapabilecekleri semt sahaları oluşturulacak.

2- KİTAP KAFE ve ETÜT MERKEZİ: Yaya olarak insanların ulaşabileceği bir lokasyonda yapılacak.

Özellikle üniversite yakınlarında yüksek öğrenim öğrencilerinin kullanımı için etüt merkezi oluşturulacak.

3- GENÇLİK MERKEZİ ETKİNLEŞTİRİLECEK: Ulaşım imkanı artırılarak 7/24 hizmet sunması sağlanacak.

4- KENT ORMANINDA SPOR TESİSLERİ YAPILACAK: Basketbol sahası ve tenis kortu yapılacak.

5- KÜLTÜR – SANAT ve SOSYAL PROJELER:

1- KAYKAY ve PATEN PARKI

2-HALK GÜNLERİ DÜZENLENECEK:Her ayın belirli günlerinde başkan, halkın dertlerini dinleyecek

ve halk ile kaynaşacak.

3-YAŞLI ve HASTALAR İÇİN HASTA NAKİL ARACI TEMİN EDİLECEK

4-YAŞLI ve YARDIMA MUHTAÇ İNSANLAR İÇİN EV TEMİZLİĞİ HİZMETİ SAĞLANACAK

5- GIDA BANKASI,GİYİM BANKASI VE ÇAMAŞIRHANE TEKRAR FAALİYETE GEÇİRİLECEK: Belediye bünyesinde ihtiyaç market yapılacak ve kartlı alışveriş imkanı sağlanacak.

6-HALK KONSERLERİ ve TİYATRO GÜNLERİ DÜZENLENECEK

7-HALKI BİLGİLENDİRMEK ve BİLİNÇLENDİRMEK İÇİN SEMİNERLER DÜZENLENECEK:Toplumsal bilinci artırmak için aile, sınava hazırlık, ticaret vb. güncel konularda uzman kişiler davet edilerek bilinçlendirici seminerler düzenlenecek.

8-YÖRESEL ÜRÜNLERİN SERGİLENDİĞİ FESTİVAL DÜZENLENECEK ve GELENEKSEL HALE GETİRİLECEK

9- BUCAK KÜLTÜR EVİ (SOSYAL TESİSİ): Kadınlar için kursların düzenlendiği, sergilerin yapılabildiği spor akti-vitelerinin gerçekleştirilebileceği sosyal tesis yapılacak.

10- KÜLTÜR TURLARI: Türkiye’nin tarihi, kültürel ve turistik yerlerinin gezilmesi amacıyla belediyenin koordinasyonunda geziler düzenlenecek.

11- AYIN MAHALLESİ PROJESİ: Belediye ile mahalle halkının kaynaşması sağlanacak. Mahalle ziyaretleri yapılacak, mahallenin eksik ve ihtiyaçları tespit edilip gerekenler yapılacak.

12-KENT KONSEYİNİN ETKİN ÇALIŞMASI SAĞLANACAK: Kent konseyinin etkin çalışmasını sağlayarak vatandaşımızın belediyeye gelmesini beklemeden belediye olarak tespit edilen ihtiyaç ve hizmetler doğrultusunda süratle çalışmalar yapılacak.

2014 – 2019 DÖNEMİNDE BUCAK’TA TAMAMLANAN PROJELER:

• 3.ETAP TOKİ KONUTLARI

• 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ

• ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

• ATIK SU ARITMA TESİSİ

• BUCAK TEKNİK ENDÜSTRİ VE MESLEK LİSESİ

• BUCAK GENÇLİK VE KÜLTÜR MERKEZİ

• KAPALI PAZAR VE KÜLTÜR KOMPLEKSİ

• KIZ MESLEK LİSESİ (OĞUZHAN MTAL)

• OĞUZHAN ORTAOKULU

• TAŞKIN KORUMA 1.GRUP İNŞAATI

• YENİ HASTANE (BUCAK İLÇE HASTANESİ)

• YENİ MAHALLE ORTAOKULU (İMAM HATİP ORTAOKULU)

2014 – 2019 DÖNEMİNDE BAŞLAYIP YAPIMI DEVAM EDEN PROJELER:

• 4 NO’LU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

• EMİN GÜLMEZ ORTAOKULU

• KYK 500 KİŞİLİK YÜKSEKÖĞRENİM YURDU

• MAKÜ SAĞLIK YÜKSEKOKULU

Projelerini gerçekleştirmek için destek isteyen Başkan Adayı Emrullah Ünal, “31 Mart 2019 tarihini İlçemizin istikrar ve güven içerisinde geleceğe emin adımlarla yürüme kararlılığıyla güç kazanacağı bir dönüm noktası olarak görüyorum. Bizim Bucak’a ilişkin çok büyük hedeflerimiz var. Bu güzel İlçemizi projelerimizi bir bir hayata geçirerek yaşam standardı ve aldığı hizmetin kalitesi yüksek bir şehir yapmak arzusundayız. Daha fazla iş ve daha fazla proje üreterek ilçemizi bulunduğu noktadan çok daha iyi noktalara hep beraber taşımak niyetindeyiz. Bu anlamda 31 Mart 2019 tarihini İlçemizin istikrar ve güven içerisinde geleceğe emin adımlarla yürüme kararlılığıyla güç kazanacağı bir dönüm noktası olarak görüyorum. Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı olarak gösterilerek çıktığım bu yolda destek ve hayır dualarınızı bekliyorum. Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

"Abimiz namusuyla çalışıyor, seçim süresince bize ve çevremize bu şekilde iftira attılar"
Bölgesel

"Abimiz namusuyla çalışıyor, seçim süresince bize ve çevremize bu şekilde iftira attılar"

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, yapılan bir sokak röportajında çöp topladığı sırada 'oyumu Hatipoğlu'na vereceğim' diyerek sosyal medyada gündem olan Sezai Menkiz ile buluşarak, hem teşekkür etti hem de elini öptü.

Başkan Adayı Hülya Gümüş'e Mansur Yavaştan Tam Destek!
Bölgesel

Başkan Adayı Hülya Gümüş'e Mansur Yavaştan Tam Destek!

Burdur Bucak CHP Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Destek Mesajı!

Başkan Adayı Bozbey ''İnegöl’ün raylı sistemle tanışmasını istiyoruz''
İş Dünyası

Başkan Adayı Bozbey ''İnegöl’ün raylı sistemle tanışmasını istiyoruz''

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “İnegöl’ün sanayi ile merkezi arasında raylı sistem ile tanışmasını istiyoruz. İnegöl-Kestel arasında da banliyö treninin işliyor olması gerekiyor” dedi.

Başkan Yüzügüllü, Çamlıca iftarında
İş Dünyası

Başkan Yüzügüllü, Çamlıca iftarında

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, Çamlıca Mahallesi’nde vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti Çetinkaya’nın başkanlığına kenetlendi
İş Dünyası

AK Parti Çetinkaya’nın başkanlığına kenetlendi

AK Parti Karabük kurmayları, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’nın yanında kenetlendi.

Antalya'nın Altın Çağı Kapıda! Tütüncü Manavgat'ta Coşkuyla Karşılandı
Bölgesel

Antalya'nın Altın Çağı Kapıda! Tütüncü Manavgat'ta Coşkuyla Karşılandı

Antalya'nın Altın Çağı Kapıda! Tütüncü Manavgat'ta Coşkuyla Karşılandı Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Manavgat'ta düzenlenen mitingde Antalya'ya hizmet damgası vuracaklarını söyledi.