Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beledisinin Belediye Başkanı Ahmet Elbi, sadece belde halkına özel inşa edilecek TOKİ konutları için kayıtların başladığını duyurdu.
Karabiga’da geçtiğimiz yıllarda 'İlk Evim ve İlk İş Yerim' projesi kapsamında 104 konutluk TOKİ projesi başlatılmıştı. Başvuruların il genelinde olması dolayısı ile Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi yeni bir girişimde bulunarak sadece Karabigalılara özel TOKİ projesi için görüşmelerini yaptı.
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ile birlikte müjdeyi Aralık ayında duyuran Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, “Hemşehrilerimizin mağduriyetini ortadan kaldırmak için girişimlerimizi yaptık sadece Karabigalı hemşehrilerimize özel 50 adet konutu Karabiga’mıza kazandırıyoruz Mart ayı itibariyle talepleri toplamaya başlayacağız” demişti.
20 Mart 2024 Çarşamba günü itibariyle ek olarak yapılacak 50 adet TOKİ konutu için talep toplama işlemine başlanırken Başkan Ahmet Elbi yeni dönemde ayrıca 100 konut için daha çalışmalara başlayacağız müjdesini verdi. Başkan Elbi, projede büyük emekleri olan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’e de teşekkür etti.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)