Tefenni İlçe hastanemiz ile ilgili aslında yıllardır var olan lakin son zamanlarda hepten çığırından çıkan bir takım olaylardan dolayı bu açıklamayı yapmak hasıl olmuştur.
Her şeyden önce, İlçe hastanemizde görev yapmakta olan tüm sağlık personelimize, başhekimimize, hastane müdürümüze ve onların nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza üstün hizmetleri ve insanüstü gayretlerinden dolayı tüm İlçe halkım adına şükranlarımı sunuyorum. Sağlık çalışanlarımızın çabalarını ve gayretlerini maalesef gölgeleyen bir takım temizlik personeli ve güvenlik personelini de buradan uyarmakta boynumuzun borcu diye düşünüyorum.
Adı üzerinde görevi sadece hastanemizin temizliği ve güvenliği olan bazı personellerin hastanemizde vatandaşlara karşı tavır ve hitap şekli İlçe halkımızı derinden yaralamaktadır. Özellikle pandemi ile mücadele ettiğimiz olağanüstü bir dönemde bu tür olayların yaşanıyor olması, hele hele bir siyasi partinin adını kullanarak hastane binasının karargâhlaştırılması ayıptır ve suçtur. “Beğenmiyorsan başka hastaneye git”, “Tefenni Hastanesi böyle işine gelirse”, “istediğin yere şikâyet et” gibi söylemlerle insanların en temel ihtiyacı olan sağlık hizmetini engellemek kimsenin ne haddine ne de yetkisindedir. Hastaneler “Bu AK Partili, bu MHP’li, bu CHP’li, bu İYİ Partili” gibi ayrımların en son yapılacağı yer bile DEĞİLDİR. Ayrıca hiç bir siyasi parti temsilcisinin de böyle bir tavrı desteklemeyeceğine de eminim. Söz konusu şahısların derdi siyaset değil, siyaseti kullanarak sorumluluğunu aldıkları hastane vazifelerini yapmamaktır. İşten kaçmak adına temizlik hizmetlisinin ve güvenlikçinin hasta kayıt yapması ve hemşireliğe soyunması tabiri caiz ise işgüzarlıktır.
Vatandaşlarımızdan bu konudaki ricamız, maruz kaldıkları hakaret ve haksızlıkları mutlaka şikâyet dilekçesi ile İlçe Kaymakamlığımıza bildirmeleridir. Ayrıca bu konunun bizzat yakinen takipçisi olacağımı da buradan bildirir saygılarımı sunarım.
Ümit Alagöz – Tefenni Belediye Başkanı
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)