DENİZLİ (İHA) – Çameli Belediye Başkanız ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı Cengiz Arslan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin her yıl Ramazan ayı boyunca düzenlediği iftar programları kapsamında Fatih Mahallesi’nde verilen iftar yemeğine katıldı.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin Çamelililerin yoğun olarak yaşadığı Fatih Mahallesi’nde düzenlemiş olduğu iftar programında hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Cengiz Arslan, hemşehrilerinin yoğun ilgisi, sevgi ve muhabbetiyle karşılandı. Başkan Arlan, Pamukkale Belediye Başkanı Adayı Halil Pekdemir ile birlikte vatandaşları tek tek selamlaşarak hasbihalde bulundu.
Hemşehrilerinin Ramazan ayını kutlayan Başkan Arslan, “Fatih Mahallesi’nde verilen iftar yemeğine bizleri davet Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Osman Zolan’a, misafirperverliği için Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’e ve bizleri sevgi seliyle kucaklayan, muhabbetleri ile içimizi ısıtan bu güzel Ramazan gününde bizleri güler yüzleriyle karşılayan Çamelili hemşehrilerimize teşekkür ederiz” dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)