Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, geçmişte rahmetli babasına ait olan Renault marka otomobiliyle Gölhisar sokaklarını dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Başkan Sertbaş, yadigar aracıyla Gölhisar sokaklarında gezerek işlerini sürdüren esnafla ve hafta sonunu değerlendiren vatandaşlarla samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Sıcak sohbetlerin ardından Başkan, yadigar aracıyla nostaljik bir tur attı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Başkan, "İlk günden bu yana değerli hemşerilerimizle, Siz değil, biz olduk. Hep birlikte başaracağız. Özümüz, Sözümüz Gölhisar için…" ifadelerini kullandı.
Başkan Sertbaş'ın bu anlamlı ziyareti, vatandaşlar arasında olumlu yankı uyandırdı ve Gölhisar halkıyla olan bağını daha da güçlendirdi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)