Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Aliköy'ü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Başdeğirmen, talep ve önerileri dinledi, yapılabileceklerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehre kazandırdığı yatırım, hizmet ve projelerin yanı sıra köy, belde ve ilçelerden gelen talepleri de geri çevirmiyor. İmkanlar ölçüsünde gelen talepleri karşılayan Başkan Başdeğirmen, köylere giderek vatandaşlarla da sohbet ediyor, talep ve önerilerini yerinde dinliyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Aliköy'de vatandaşlarla bir araya geldi, talep ve önerilerini dinledi. Köyde vatandaşlar tarafından oldukça sıcak ilgiyle karşılanan Başkan Başdeğirmen, taleplerle ilgili notlar aldı. Başkan Başdeğirmen'e Aliköy ziyaretinde belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile daire müdürleri de eşlik etti.
Aliköy Muhtarı Ali Çakacı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in önceki dönemde göreve seçildiğinde startı Aliköy'den verdiğini belirterek, “Başkanımızı biz ağabeyimiz ve köylümüz olarak görüyoruz. Köylümüz başkanımızı çok seviyor. Belediye Başkanımıza köyümüze verdiği doğal gaz desteğinden dolayı şahsım ve köylülerim adına çok teşekkür ederim. Köyümüzün eksikliği olduğu zaman başkanımız destek veriyor. Garibanın yanındasınız. Büyükşehir belediye başkanı gibi çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. Desteğinizin sınırı yok, çok teşekkür ederim” dedi.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, köylere hizmetin il özel idare sorumluluğunda olduğunu ancak ihtiyaçlar halinde kendilerinin de gerekli desteği verdiğini söyledi. Amaçlarının devletin diğer sorumlu olan birimlerine katkı sağlamak olduğunu vurgulayan Başkan Başdeğirmen, “Tüm vatandaşlarımızın alması gereken hizmeti vermemiz bizim vazifemizdir. Köyler belediyenin sorumluluğunda değildir ama bunlar kalben yapılan çalışmalardır. Sizlere olan sevgimiz, saygımızdan dolayı yaşadığınız yerde problemlerin olmamasını istiyoruz. Şehirde biz nasıl yaşıyorsak köylerde vatandaşlarımız da aynı yaşayabilsin. Isparta merkezdeki okullara dahi belediye girmezdi, camilerle hiç alakası yoktu. Bizler göreve geldikten sonra 204 köyümüze de ulaşmaya çalışıyoruz. Doğal gazın en güzel hizmetlerden bir tanesi olduğuna inanıyorum. Kış geliyor, doğal gazın ne kadar temiz ve güzel bir hizmet olduğunu kış aylarında daha güzel anlayacağız. Kadınlarımız doğal gazın güzelliğini ve kolaylığını daha iyi hissedecekler. Bunlar devletimizin bize verdiği güzel destekler. Başka bir ilden belediye başkanı arkadaşımız aradı. Köylere verdiğimiz doğal gazı sordu, ‘biz veremedik, burada bu konuşuluyor, nasıl veriyorsunuz' dedi. Ben de anlattım kendisine. Türkiye'de ilk kez köylere doğal gaz vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kolay değildi ama başardık. Bozanönü köyünün de doğal gazını veriyoruz. Merkez köylerde Senirce, Gelincik kaldı. Onları da önümüzdeki yıl vererek tüm merkez köylere doğal gazı ulaştırmış olacağız” görüşlerinde bulundu.
Köy halkı da söz alarak, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in özü sözü bir olduğunu belirterek, köylerine verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Vatandaşlar, “Her zaman arkanızdayız başkanım” dediler.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)