Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet’in 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gösteri dalışı yapacak dünya rekortmeni Milli sporcu Şahika Ercümen’i makamında ağırladı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet’in 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gösteri dalışı yapacak dünya rekortmeni Milli sporcu Şahika Ercümen’i makamında ağırladı. Başkan Muhittin Böcek, “Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına girerken Antalya’da bulunmanızdan
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Cumhuriyet’in 100. Yılı etkinlikleri kapsamında 28 Ekim Cumartesi günü Antalya’da gösteri dalışı yapacak olan dünya rekortmeni Milli sporcu Şahika Ercümen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. “Gururumuzsunuz” diyerek Şahika
Ercümen’i tebrik eden Başkan Muhittin Böcek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüsünüz. Rekorlarınızdan dolayı sizi ve ailenizi tebrik ediyorum. Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında Antalya Büyükşehir Belediyesi adına böyle önemli bir etkinlikte dalış yapmanız bizi bir kez daha mutlu etti. Rekorlarınızı devam etmesi noktasında her daim
yanınızdayız. Sosyal projelerdeki desteğiniz için de size teşekkür ediyorum. Başarılarınız devamının diliyorum” dedi.
Antalya’nın kendisi için çok önemli olduğunu aktaran Şahika Ercümen “Pek çok dünya rekoruna bu bölgelerde imza attık. Birçok ilçenizde dalış antrenmanı yapıyorum. Antalya’nın bende yeri çok çok özel. Bundan sonra da Antalya’ya sık sık ziyaretlerim olacak. Cumhuriyeti’mizin 100. Yılı’nı Antalya’da bir dalışla kutlamak çok
kıymetli. Burada olduğum için çok mutluyum. Ev sahipliğini için çok teşekkür ederim” diye konuştu.
Başkan Muhittin Böcek, Milli sporcu Şahika Ercümen ile bir sürü sohbet ederek, günün anısına bir plaket takdim etti. Başkan Böcek, 28 Ekim Cumartesi günü gösteri dalışı yapacak Milli sporcu Şahika Ercümen’e başarılar diledi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)