Antalya

Başkan Böcek, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarıyla buluştu. Başkan Böcek, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan ve ekibini, ardından Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kepez’de hizmet veren Sağlık Merkezi çalışanlarını ziyaret etti. Başkan Böcek, “Büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan tüm sağlık kahramanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Başkan Böcek, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı

 Başkan Böcek, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı

 

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan’ı ziyaret etti

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle  sağlık çalışanlarıyla buluştu. Başkan Böcek, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan ve ekibini, ardından Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kepez’de hizmet veren Sağlık Merkezi çalışanlarını ziyaret etti. Başkan Böcek, “Büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan tüm sağlık kahramanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan'ı ziyaret etti. Hastalığı süresince 108 gün Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören ve her fırsatta sağlık çalışanlarına teşekkür ve dua eden Başkan Böcek, Rektör Özlenen Özkan’ın, tüm ekibinin, doktorların ve sağlık personellerinin tıp bayramını kutladı. Başkan Böcek, Özlenen Özkan ile üniversite ile yapacağı işbirlikleri üzerine sohbet ederek sağlık personelleri adına çiçek takdim etti.

ÖZKAN ‘ÖMRÜNÜZ UZUN OLSUN’

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan da, Başkan Böcek’e ziyareti için teşekkür ederek, “Sizin için olduğu kadar bizim içinde zor bir süreçti. Allah’ın izniyle büyük bir titizlikle bir bebek gibi çok iyi baktık size. Allah bundan sonra sevdikleriniz ile uzun bir ömür geçirmeyi nasip etsin” dedi.

KEPEZ SAĞLIK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Tıp Bayramı nedeniyle programına Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık Merkezi ziyaretiyle devam etti. Kepez ilçesinde, evde sağlık hizmeti, diş tedavisi, sünnet ve psikolojik destek gibi sağlık hizmetlerinin ücretsiz verildiği merkezde görev yapan sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Başkan Böcek personele çiçek takdim etti. Başkan Böcek, “Büyük bir özveriyle insan sağlığı için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeden sunan tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı. Başkan Böcek, sağlık personeli ile fotoğraf ve öz çekim yaptı.

 

 

 

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.