Başkan Böcek, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan’ı ziyaret etti
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarıyla buluştu. Başkan Böcek, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan ve ekibini, ardından Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kepez’de hizmet veren Sağlık Merkezi çalışanlarını ziyaret etti. Başkan Böcek, “Büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan tüm sağlık kahramanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan'ı ziyaret etti. Hastalığı süresince 108 gün Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören ve her fırsatta sağlık çalışanlarına teşekkür ve dua eden Başkan Böcek, Rektör Özlenen Özkan’ın, tüm ekibinin, doktorların ve sağlık personellerinin tıp bayramını kutladı. Başkan Böcek, Özlenen Özkan ile üniversite ile yapacağı işbirlikleri üzerine sohbet ederek sağlık personelleri adına çiçek takdim etti.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan da, Başkan Böcek’e ziyareti için teşekkür ederek, “Sizin için olduğu kadar bizim içinde zor bir süreçti. Allah’ın izniyle büyük bir titizlikle bir bebek gibi çok iyi baktık size. Allah bundan sonra sevdikleriniz ile uzun bir ömür geçirmeyi nasip etsin” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Tıp Bayramı nedeniyle programına Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık Merkezi ziyaretiyle devam etti. Kepez ilçesinde, evde sağlık hizmeti, diş tedavisi, sünnet ve psikolojik destek gibi sağlık hizmetlerinin ücretsiz verildiği merkezde görev yapan sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Başkan Böcek personele çiçek takdim etti. Başkan Böcek, “Büyük bir özveriyle insan sağlığı için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeden sunan tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı. Başkan Böcek, sağlık personeli ile fotoğraf ve öz çekim yaptı.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)