Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kurum bünyesinde staj yapan üniversite ve lise öğrencileriyle bir araya geldi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin farklı hizmet birimlerinde staj yapan lise ve üniversite öğrencileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile buluştu. Meclis Toplantı Salonu’ndaki programda gençlerle sohbet eden Başkan Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi’nin işleyişi, staj döneminin önemi hakkında bilgi vererek kendi tecrübelerini de öğrencilere aktardı. Kendini geliştirme anlamında Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin staj yapılabilecek en iyi kurumlardan biri olduğunu dile getiren Başkan Aktaş, “Yıl boyunca önemli tecrübelere sahip olacaksınız. Farkındayım ki kafalarınız karışık ’ileride ne yapacağız?’ diye. Bu noktada tedbirli olmak, hayat mücadelesinde donanımlı ve hazırlıklı olmanız lazım. İşte o donanımın da bir parçası olan staj kısmını Büyükşehir Belediyesi’nde tamamlıyorsunuz. Teorik bilgileri okulda öğreniyorsunuz. Hayatta bunun uygulamasını pratik yapma imkanını da stajda buluyorsunuz. Bu eğitim çok önemli. Keseyi şuan doldurabildiğiniz kadar doldurun. Stajınızı yapacağınız en iyi kurumlardan birindesiniz, iyi değerlendirin. Bizler de sizlere ayrıca ilk yardım eğitimi, iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi, çevre bilinci geliştirme eğitimi ile sıfır atık ve iklim değişikliği eğitimi veriyoruz. İnancınız, heyecanınız varsa, geleceğe dair ümidiniz varsa başarılı olmamanız için hiç bir mazeret yok. Yolunuz her daim açık olsun” dedi.
İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)