Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Mevlit Kandili mesajında; "Peygamberimizin dünyaya teşrif ettiği ve nuruyla insanlığı şereflendirdiği günde dualarımız kabul olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun" dedi.
Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Mevlit Kandili vesilesiyle yayınladığı mesajında, bu mübarek gecede edilecek duaların toplumdaki milli birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirmesi temennisinde bulundu. Erdoğan, mesajında şu ifadeleri kullandı:
"Peygamber Efendimizin (SAV), doğumunu idrak ettiğimiz gönüllerimizin iyilikle dolmasına ve kalplerimizin birbirine daha da yaklaşmasına vesile olan bu mübarek gece bizlere sevgi, merhamet, hoşgörü ve kardeşlik gibi değerleri hatırlatıyor. Mevlit Kandilindeki dualarımızın kabul olmasını, ülkemizin huzur ve esenlik içinde yoluna devam etmesini, tüm insanlığın barış ve mutlulukla kucaklaşmasını diliyorum. Toplumumuzdaki sevgi ve kardeşlik bağlarını da daha da güçlendirmesini temenni ediyorum. Hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Mevlit Kandilini en içten dileklerimle kutluyorum. Bu vesileyle, Gazze ve Doğu Türkistan başta olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin huzurlu günlere kavuşmaları için de dua edelim. Gecemiz mübarek, dualarımız kabul olsun."
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)