Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Gündoğdu Mahallesi semt pazarını ziyaret etti, esnaf ve alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini dinledi.
Gündoğdu Mahallesi semt pazarı ziyaretinde yoğun bir ilgiyle karşılaşan ve vatandaşla sohbet eden Başkan Gültak, alışveriş yapan vatandaşlara sıcak tatlı ikramında bulundu. Ayrıca Gültak, gezi boyunca vatandaşlara geri dönüşümü mümkün alışveriş çantası hediye etti. Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur’un da eşlik ettiği pazaryeri ziyaretinde Başkan Gültak, çocuklarla yakından ilgilendi, tezgah açıp çeşitli baharat ve ürün satan kadınlarla da sohbet ederek bol kazançlar diledi. Başkan Gültak, Akdeniz’de barış, huzur ve kardeşlik ikliminin sürmesi, hayatın her alanında hizmet ve projelerin devam etmesi, değişim ve dönüşümün hızla ve büyüyerek gerçekleşmesi için vatandaşlardan destek istedi. Başkan Gültak’a çeşitli taleplerini de dile getiren pazarcı esnafı ve mahalle sakinleri, özellikle mahallede kurulan pazaryerini ikiye bölen ve araçların sık geçtiği yol nedeniyle zor anlar yaşadıklarını dile getirerek, en azından mahalle pazarının kurulduğu gün söz konusu yolun trafiğe kapatılmasını istedi.
Başkan Gültak da konuyu daha önceki günlerde Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde dile getirdiğini söyledi ve bu konuda kısa bir zaman içinde olumlu sonuç alacaklarını düşündüğünü ifade etti.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)