Milliyetçi Hareket Partisi Bucak İlçe Başkanı İsmail Kahraman, İzmir’de düzenlenen Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı.
Başkan İsmail Kahraman, fuarda Bucak’tan katılan firmaları yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ederek firmalara destek mesajı verdi.
MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Kahraman, doğaltaş sektörünün kalbinin attığı İzmir’deki uluslararası fuarda yer aldı. Başkan Kahraman, Bucak’tan katılım gösteren firmaların stantlarını tek tek gezerek firmaların sunduğu ürünleri yerinde inceledi.
Kahraman yaptığı değerlendirmede, firmaların Bucak’ı başarıyla temsil ettiğini ifade ederek, “Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte fuara katılım sağlayarak ilçemizden katılan firmalarımızı ziyaret ettik. Ürünlerini inceledik, çalışmalarını yerinde gördük” dedi.
Ziyaret sonrası konuşan Kahraman, “Bucak’ı en iyi şekilde temsil eden tüm firmalarımıza teşekkür ediyorum. Bu özverili çalışmaları için kendilerini kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” sözlerini kullandı.














Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)