Başkan Kaplan sporcu çocuklarla kahvaltıda buluştu

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, geleceğe başarılar yazdırma hedefi ile spora gönül veren çocuklar ile yıl sonu motivasyon kahvaltısında bir araya geldi.

Başkan Kaplan sporcu çocuklarla kahvaltıda buluştu

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, geleceğe başarılar yazdırma hedefi ile spora gönül veren çocuklar ile yıl sonu motivasyon kahvaltısında bir araya geldi.

Koçarlı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen yıl sonu motivasyon kahvaltısında 12 farklı branştan 300 sporcuyu ağırlayan Başkan Kaplan, sporcu çocuklar ile tek tek ilgilendi. Koçarlı Belediye Restoranında gerçekleşen kahvaltının ardından konuşma yapan Başkan Kaplan, sporcuları belediye restoranında ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “Kaymakamımızın katılımı ile Gençlik ve Spor İle Müdürlüğümüz organizasyonunda spora gönül veren sporcu çocuklarımız ile yıl sonu kahvaltısında bir araya geldik. Bu birliktelik ile hem çocuklarımızın motivasyonlarını arttırdık, hem de yeni yıllarını kutladık. Her biri ahlaklı, yetenekli, geleceği parlak olan ve iyi birer sporcu olabilmek için çalışan çocuklarımız. Çocuklarımız için ne yapsak azdır” dedi.

Geleceğin aydınlık yarınları, Sporla gelişen, büyüyen, Koçarlı’nın umudu olan çocuklar için Koçarlı’da spor yatırımlarına da ağırlık verdiklerinin altını çizen Başkan Kaplan, “Gençlerimizde kolektif hareket etme kabiliyeti geliştirmek, gençleri kötü alışkanlıklarından korumak, kollamak, onları teknoloji bağımlılığından uzaklaştırmak, sağlıklı bir nesil oluşturmak ve sporu toplumun her kesimine yaymak istiyoruz. Koçarlı’yı spor ile de çok daha farklı noktalara taşımayı düşünüyoruz. Kapalı Spor Salonundan, halı saha ve stadyuma, gençlik merkezinden, kapalı yarı olimpik yüzme havuzuna, basketbol sahası ve tenis kortlarına kadar sporun her branşını ilçemize kazandırdık. Spor yatırımlarımızda bizim hedefimiz çağ atlayan Koçarlı’da Türkiye Yüzyılını inşa edecek özgüveni yüksek, gençlerin yetişmesidir” diye konuştu.

Başkan Kaplan kahvaltıya katılan sporcu çocuklar ile tek tek yakından ilgilenirken, program fotoğraf çekimin ardından son buldu.

Kahvaltıya, Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mikail Kavaklı, Koçarlı Belediyespor Kulübü Başkanı Timur Yüksek, antrenörler ve sporcular katıldı.

İHA

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Balıkesir, plaj voleybolunun göz bebeği oluyor
Etkinlik

Balıkesir, plaj voleybolunun göz bebeği oluyor

- Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliğinde Balıkesir’in eşsiz sahilleri, dünyanın dört bir yanından gelen plaj voleybolcularını ağırlayacak.

Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı bitti
Bölgesel

Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı bitti

Eskişehir Valiliğinin himayesinde Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskişehir Sanayi Odası (ESO), işbirliğinde düzenlenen Eskişehir Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı sona erdi.

Canpolat  yapılan çalışmalar hakkında konuştu
Yaşam

Canpolat yapılan çalışmalar hakkında konuştu

Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, İl Genel Meclisinin mayıs ayı olağan toplantısına katılarak İl Özel İdaresinin yaz sezonu için planladıkları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Edirne'de kaçak göçmenlere geçit yok!
3. Sayfa

Edirne'de kaçak göçmenlere geçit yok!

Edirne’de jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlerde 6 düzensiz kaçak göçmen yakalandı.

Nazilli'de makaron operasyonu!
3. Sayfa

Nazilli'de makaron operasyonu!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında 101 bin 200 adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi.

Van’da DEAŞ operasyonu
3. Sayfa

Van’da DEAŞ operasyonu

Van’da jandarma ekiplerince yürütülen terör örgütlerine yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği bildirildi.