Manavgat Belediye Başkanı Op. Dr. Niyazi Nefi Kara, Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği’nin iş birliğiyle düzenlenen 10. Antalya City Expo-Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nın açılış törenine katıldı.
Manavgat Belediye Başkanı Op. Dr. Niyazi Nefi Kara, açılış töreninin ardından fuarı gezdi. Başkan Kara, çeşitli stantları ziyaret ederek katılımcılarla sohbet etti ve fuarda sergilenen projeler hakkında bilgi aldı.
Manavgat Belediye Başkanı Op. Dr. Niyazi Nefi Kara, fuarın şehircilik alanındaki yeniliklerin yerel yönetimler tarafından daha iyi anlaşılmasına imkan sağlayan önemli bir platform oluşturduğunu dile getirdi. Kara, Manavgat’ta hayata geçirecekleri projelerle ilgili de çeşitli fikirler edindiğini ve bu tür fuarların yerel yönetimler için oldukça verimli olduğunu ifade etti.
Antalya'nın Serik ilçesinde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ‘Bağımlı Olma Bağlı Ol' sergisi düzenlendi.
Meyve, Depolama, Ambalaj, Lojistik, Tarım Makineleri ve Teknolojileri (Interfresh Eurasia) Fuarı, 18-20 Eylül'de İzmir'de düzenlenecek.
Antalya Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
Antalya'da emniyet güçleri uyuşturucuya karşı mücadelesini aralıksız sürdürüyor.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan yol kontrolünde sahte kimlik veren sürücünün, 3 düzensiz göçmeni Antalya'ya çalıştırmak için götürdüğü ortaya çıktı.
Yorumlar (0)