Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, 6 Şubat’ta yaşanan depremlerin ardından Sağlıklı Yaşam ve Spor Kompleksi’nde fizik tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldı.
6 Şubat tarihinde yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde binlerce insan hayatını kaybederken on binlerce insan da yaralı olarak kurtulmuştu. Yaralı olarak kurtulan vatandaşların tedavileri yapılarak taburcu edildi. Öte yandan fiziksel, sinir ve kas rahatsızlığı yaşayarak fizik tedavi ihtiyacı doğan vatandaşlar için Adıyaman Belediyesi tarafından Sağlıklı Yaşam ve Spor Kompleksinde uzman kişiler eşliğinde fizik tedavi uygulaması yapılıyor.
Adıyaman Belediyesi, yaşanan depremlerde fiziksel, sinir ve kas rahatsızlığı oluşan kadın, erkek her yaştan vatandaşın farklı seanslarda girip fizik tedavi gördüğü Sağlıklı Yaşam ve Spor Kompleksinde hastalar için suda fizik tedavi uygulaması yaparak iyileşme süreçlerini en aza indirmek adına büyük çaba sarf ediyor.
Fizik tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek görevlilerden tedavi süreçleri ve hastaların sağlık durumları hakkında bilgi alan Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, "6 Şubat’ta büyük bir deprem felaketi yaşadık. Bu deprem felaketinde birçok vatandaşımızı kaybettik ve birçok vatandaşımızda yaralı olarak kurtuldu. Yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımızdan bazıları fiziksel, sinir ve kas rahatsızlığı yaşıyor. Bizler de vatandaşlarımızı bu zorlu zamanlarında yalnız bırakmayarak bir an önce sağlıklı günlerine dönebilmeleri için belediyemize ait sağlıklı yaşam ve spor kompleksimizde uzman kişiler eşliğinde suda fizik tedavi uygulaması yaptırıyoruz. En kısa zamanda yaralılarımızın eski sağlıklarına kavuşmaları için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, yapmaya da hazırız. Asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” diye konuştu.
İHA
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)