Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, belediyeye bağlı Yaşam Boyu Sanat ve Destek Merkezi ve Müzik Akademisini ziyaret etti. Her iki kültür ve sanat merkezinin eğitmen ve kursiyerleriyle sohbet ederek verilen eğitimlerle ilgili bilgi alan Başkan Kotan, "Geleceğin sanatçılarını yetiştirmek, onlara güzel bir ortam sağlamak bizim önemli görevlerimizden biri" dedi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Yaşam Boyu Sanat ve Destek Merkezi ve Müzik Akademisine ziyarette bulundu. Kursiyerlerin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kotan, sanatsal üretimin desteklenmesi ve kültürel faaliyetlerin daha geniş kitlelere ulaşması için Konyaaltı Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalara dikkat çekti. Kotan, eğitmenlerle yaptığı görüşmelerde ise, her iki merkezde de verilen eğitimlerin kalitesini artırmak ve kursiyerlerin ihtiyaçlarını karşılamak adına yapılabilecek projelerle ilgili bilgi aldı. Müzik Akademisi envanterinde yer alan enstrümanları da tek tek kontrol eden Başkan Kotan kursiyerlere, sanata olan ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
"Eğitim ve sanata desteğimiz sürecek"
Konyaaltı Belediyesi olarak eğitim ve sanatın her alanında vatandaşları desteklemekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Kotan, "Yaşam Boyu Sanat ve Destek Merkezi ile Müzik Akademisi, her yaştan vatandaşımız için önemli birer buluşma noktası. Burada hem öğreniyorlar hem de kendilerini ifade etme imkanı buluyorlar. Geleceğin sanatçılarını yetiştirmek, onlara böyle güzel ortamlar hazırlamak bizim en önemli görevlerimizden" dedi. Konyaaltı Belediyesi’nin kültür ve sanata yaptığı yatırımların devam edeceğini vurgulayan Başkan Kotan, başta müzik, resim ve spor olmak üzere birçok farklı branşta eğitimler sunan merkezlerden tüm vatandaşları faydalanmaya davet etti.
Yaşam Boyu Sanat ve Destek Merkezi’ni ziyareti sırasında özel gereksinimli personel Mert Yaraşır ile de bir süre sohbet eden Başkan Kotan, Mert’in kahve teklifini de geri çevirmedi. Mert’in yaptığı kahveyi içerken bir yandan da Mert ile sohbet eden Kotan, Konyaaltı Belediyesi olarak ilerleyen günlerde engelli bireyler için de farklı projeler hayata geçireceklerini aktardı.




Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)