Antalya / Konyaaltı

Başkan Kotan, Ulusal Matematik Sempozyumu’nda

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, 37’nci Ulusal Matematik Sempozyumu’na katılarak, matematik alanının önde gelen isimleriyle buluştu.

Başkan Kotan, Ulusal Matematik Sempozyumu’nda

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, 37’nci Ulusal Matematik Sempozyumu’na katılarak, matematik alanının önde gelen isimleriyle buluştu. Sempozyumda konuşan Kotan, "Konyaaltı Belediyesi olarak, toplumumuzun bilimle yoğurulması noktasında bir vizyonumuz var ve bu vizyonumuzu devam ettiriyoruz. Sempozyuma, elimizden gelen bütün katkıları verdik. Bundan mutluluk ve gurur duyuyoruz" dedi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Türk Matematik Derneği öncülüğünde ve Akdeniz Üniversitesi Matematik Bölümü’nün ev sahipliğinde bu yıl 37’ncisi gerçekleşen ‘Ulusal Matematik Sempozyumu’na katıldı. Konyaaltı Belediyesi’nin de destek verdiği sempozyumda, genç matematikçilerin yetişmesi ve Türkiye’nin bilimsel geleceğinin güçlenmesine katkı sağlaması amaçlanıyor. Sempozyuma katılan Başkan Kotan, Konyaaltı Belediyesi olarak bu sempozyumla beraber eğitime katkı vermekten dolayı duydukları mutluluk ve gururu vurguladı.
37. Ulusal Matematik Sempozyumu’nda konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, "Bu önemli sempozyuma katkı vermemizin gerekçeleri vardı. Konyaaltı Belediyesi olarak, toplumumuzun bilimle yoğurulması noktasında bir vizyonumuz var ve bu vizyonumuzu devam ettiriyoruz. Sempozyuma, elimizden gelen bütün katkıları verdik. Bundan mutluluk ve gurur duyuyoruz" dedi. Göreve geldikleri günden bu yana Akdeniz Üniversitesi ile iş birliklerini sürdürdüklerini ifade eden Kotan, "Bu iş birliğine özen gösteriyoruz. Üniversitemizin ne kadar önemli olduğunu, düşünen ve üreten gençliğin, hocalarımızın ne kadar önemli olduğunu kavrıyoruz. Bundan dolayı da imkanlarımız yettiği sürece, bilimsel araştırmalara varana kadar ve tüm eğitim kurumlarıyla iş birliklerimiz devam edecek. Hocalarımıza, derneğimize ve üniversitemize, böyle güzel bir sempozyumda bizleri buluşturdukları için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Sempozyumda konuşan Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, "Önemli bilimsel çalışmalara katkı yapan tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü onların yaptıkları çalışmalarla, üniversitemiz bilimsel anlamda daha da zenginleşti" dedi. Akdeniz Üniversitesi Matematik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Simten Bayrakçı Doğan ise, "Ülkemizin köklü ve seçkin derneklerinden olan Türk Matematik Derneği’nin himayesinde her yıl düzenlenen Ulusal Matematik Sempozyumlarının 37’ncisine bu yıl bölümümüz ev sahipliği yapmaktadır. Düzenleme Kurulu adına, bu onuru yaşamanın gururunu taşıyoruz. Sempozyumumuz, geniş bir katılımla son üç yılın en yüksek katılımlı etkinliklerinden biri olarak başlamıştır" ifadelerini kullandı.

 

Başkan Kotan, Ulusal Matematik Sempozyumu’ndaBaşkan Kotan, Ulusal Matematik Sempozyumu’nda

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.