Bucak Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesinde Bucak halkına çağrıda bulunarak, alışverişlerini yerel esnaftan yapmalarını istedi. Başkan Yılmaz, e-ticaret nedeniyle zor günler yaşayan esnafın desteğe ihtiyacı olduğunu vurguladı.
Başkan Mehmet Yılmaz, Bucaklı esnafın e-ticaret platformlarının yaygınlaşması nedeniyle ekonomik zorluklar yaşadığını belirtti. Esnafın kira, personel maaşı ve günlük giderlerini karşılamakta güçlük çektiğini söyleyen Yılmaz, "Bayram alışverişlerinizde yerel esnafımıza öncelik verin, destek olun." dedi.
Başkan Yılmaz, Bucak halkına seslenerek, "Mahallemizin, sokağımızın esnafına sahip çıkalım. Büyük şirketlerle yarışmakta zorlanan esnafımız, bayram ve diğer dönemlerde sizin desteğinizle ayakta kalıyor." ifadelerini kullandı.
Başkan Yılmaz ayrıca, "Unutmayalım, esnafımız bizim komşumuz, dostumuz ve akrabamızdır. Yerel ekonomimizi canlı tutmak, sosyal bağlarımızı güçlendirmek için yerel esnafımızdan alışveriş yapmalıyız." diyerek sözlerini tamamladı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)