Burdur

Başkan Mengi 'Hayırlı Olsun' Sözleriyle Duyurdu

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Özel İdare Yeni Hizmet Binası hakkında açıklamada bulundu.

Başkan Mengi 'Hayırlı Olsun' Sözleriyle Duyurdu

Özel idare Yeni Hizmet binamız #BURDUR’umuza Hayırlı Olsun ...

Burdur merkezde depreme dayanıksız olan hizmet binamızdan özel idaremizin bir an önce taşınabilmesi için yapılan Burdur Özel İdare Yeni Hizmet binamız Yaklaşık 21 milyon ₺’ye mal olmuştur, Depreme dayanıklı, 1081 adet güneş paneliyle Kendi enerjisi üreten #YeşilBina’mız BURDUR’umuza hayırlı olsun...

Burdur özel idaremizle 2005 yılından bu yana başta yeni özel idare hizmet binamız olmak üzere 193 köyümüze yaklaşık 450 milyon ₺ yatırım yaparak içme suyu, sulama suyu, Kanalisazyon, köy sokaklarına parke taşları, köy yollarına SatiKaplama/ Sıcak asfalt/Beton yol yaptık ve insanlarımızın köy hayatı standartlarını Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir şekilde Liderimiz #RecepTayyipErdoğan ile yükselttik.

ÖZEL İDARENİN TOPLAM 40 MİLYON ₺ BORCU VAR!

Burdur özel idaremizin 3. Şahıslara ve piyasadaki hiçbir esnafımıza borcu bulunmamakla beraber işçilerimize günü geçmiş maaş, mesai ya da emekli tazminatı, vergi ve SGK prim borcu bulunmamaktadır. Cumhurbaşkanımızın özel desteğiyle 2020 yılı için ekstra 10 milyon ₺ ek ödenek ve karla mücadele için de Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız aracıylığla 1 milyon ₺ göndermiş olup kalan TOPLAM 40 MİLYON ₺ borcu bulunmaktadır. Borcumuzun 25 milyon ₺’si Milli eğitim Bakanlığımızın gönderdiği ödeneklerden kaynaklıdır. İller bankası ve diğer kurum borçları 15 milyon ₺’dir. Borç olarak kabul edilmemekle birlikte gelecek yıllarda peyder pey emekli olacak işçi personelimizin günü gelmemiş 20 milyon₺ işçi emekli tazminatları bulunmaktadır.
*
ANA MUHALEFET KENDİ ÇÖPLÜĞÜNÜ GÖRMEMEKTEDİR*

193 köyümüze 18 yılda büyük Hizmetler yapan AK Parti her yerel seçimde 27 İl Genel Meclis Üyesinin 18 üyesini alarak çok büyük bir çoğunluğa köylülerimiz tarafından hep sandıkta oylarıyla takdir edilmiştir. Milyonlarca lira yatırım yapılırken 18 yıl da 40 milyon borcun olması normaldir ama yeni Valimiz Ali Arslantaş öncülüğünde il genel meclisimiz bu borcu da 2024 yerel seçimlerine kadar azaltmayı hedeflemektedir. Ama maalesef Ana muhalefet partisi CHP kendi yapamadığı hizmetleri gizlemek için yine köylerimizdeki hizmeti görmeyip çamur at izi kalsın siyaseti yapmaktadır. Halbuki Birçok köyümüzün içeme suyu hattı ve Kanalisazyon hattı yenilenmişken Burdur Belediyesi merkez mahallelerin de basınca dayanıksız ve her gün patlayan, kanserojen ASPES’li içme suyu hatlarını ne zaman değiştirecektir? Ayrıca 2014 yılında 45 milyon borç İle devrettiğimiz BURDUR BELEDİYESİNİN şu an iller bankasına, Avrupa yatırım bankasına ve özel bankalara borcu yaklaşık 140 milyon ₺ midir ya da ne kadardır? Burdur belediyesi şirketlerinin buharlaşan yaklaşık 25 milyon ₺’sine ne olmuştur? İlk önce kendi çöplüğünüze bakacaksınız sonra bizi gıptayla takip edeceksiniz.

Değerli Burdur kamuoyu İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın destekleriyle 2023 yılına kadar özel idaremizin hem aktif borçlarını azaltacağız hem de köylerimize yatırımlarımızı tüm hızımızla yapmaya devam edeceğiz. Durmadan, Çekilmeden çalışmaya DEVAM...

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Volkan Mengi İl Genel Meclisi Üyeliğine Adaylık Başvurusunu yaptı
Bölgesel

Volkan Mengi İl Genel Meclisi Üyeliğine Adaylık Başvurusunu yaptı

Geçmiş dönem AK Parti Burdur il Başkanı Volkan Mengi, il genel meclis üyeliği aday adaylık başvurusunu yaptı.

Başkan Emrullah Ünal'dan, Volkan Mengi'ye tebrik
Bölgesel

Başkan Emrullah Ünal'dan, Volkan Mengi'ye tebrik

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, geçtiğimiz günlerde Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak atanan Volkan Mengi'yi tebrik etti. İşte detaylar...

Volkan Mengi, AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü oldu
Bölgesel

Volkan Mengi, AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü oldu

Volkan Mengi, AK Parti Genel Merkezi tarafından Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak atandı.

Burdur Milletvekillerini TBMM'de ziyaret ettiler
Bölgesel

Burdur Milletvekillerini TBMM'de ziyaret ettiler

Burdur İl Meclis Başkanı Murat Akbıyık ve AK Parti Burdur eski İl Başkanı Volkan Mengi geçtiğimiz günlerde parlamentoda Burdur milletvekillerini ziyaret etti.

Burdur'da AK Parti, 28 Mayıs seçimleri için tam kadro sahada
Bölgesel

Burdur'da AK Parti, 28 Mayıs seçimleri için tam kadro sahada

AK Parti Burdur İl Başkanlığı, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için saha çalışmalarına hız veriyor.

AK Parti Burdur'da 'seçim değerlendirme' toplantısı
Bölgesel

AK Parti Burdur'da 'seçim değerlendirme' toplantısı

14 Mayıs seçimlerinde Burdur'dan 2 vekil çıkaran AK Parti Burdur il başkanlığında “seçim değerlendirme” toplantısı yapıldı.