Antalya / Korkuteli

Başkan Muhittin Böcek'e Korkuteli'nde sevgi seli

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli'nde inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Başkan Böcek, Korkuteli'ne 5 yılda 1 milyar 950 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirterek, 15 Mart'ta hizmete girecek Yaş Meyve-Sebze Kurutma Entegre Tesisi'nde 250 kadın işçi istihdam edeceklerini müjdeledi.

Başkan Muhittin Böcek'e Korkuteli'nde sevgi seli

BAŞKAN BÖCEK KORKUTELİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU “KORKUTELİ’NE 1 MİLYAR 950 MİLYONLUK YATIRIM YAPTIK” “ANTALYA’YA 14 YENİ GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ DAHA KAZANDIRACAĞIZ”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli’ndeki belediye yatırımlarını inceleyerek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Korkuteli’ne 5 yılda 1 milyar 950 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirten Başkan Böcek, 100 milyonluk yatırımla 15 Mart’ta hizmete girecek Yaş Meyve-Sebze Kurutma Entegre Tesisi’nde 250 kadın işçi istihdam edeceklerini müjdeledi. Başkan Böcek, Antalya’ya 14 yeni güneş enerji santrali daha kazandıracaklarını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli’nde inceleme ve ziyaretlerde bulundu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Hasan Can Caran’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Böcek, ilk olarak Büyükşehir Belediyesi’nin Bozova Mahallesi’nde kurduğu güneş enerji santralinde incelemelerde bulundu. Başkan Böcek, Bozova’da 125 milyon liralık yatırımla 5 megavatt kurulu güçte 4 güneş enerji santrali yaptıklarını belirterek, yılda 25 milyon TL tasarruf sağladıklarını söyledi.

14 YENİ GES

“Hem çevreyi hem doğayı koruyoruz” diyen Başkan Böcek, “ASAT’ın en önemli gider kalemlerinden birisi enerji. Güneş Enerji Santrallerimiz ile ASAT’ın elektrik maliyetlerini düşürerek vatandaşımızın suyu ucuz tüketebilmesini sağlıyoruz. Biz kısa dönem için günü kurtaracak projeler değil Antalya’nın geleceğine yönelik yatırımlar yapıyoruz. Dönemimizde 10 yeni güneş enerji santrali yaptık. 4’ünün de uygulama projelerini tamamladık. 14 yeni Güneş Enerji Santralini daha Antalya’mıza kazandıracağız” diye konuştu.

KURUTMA TESİSİ 15 MART’TA HİZMETE GİRECEK

Başkan Muhittin Böcek, Korkuteli Bozova Mahallesi’nde 15 bin 500 metrekare alan üzerinde yapımı devam eden 4 bin 250 metrekare kapalı alana sahip Yaş Meyve-Sebze Kurutma Entegre Tesisi’ndeki çalışmaları yerinde gördü. Projeyi yürüten Belediye iştiraki EKDAĞ A.Ş. yöneticilerinden bilgi alan Başkan Böcek, 100 milyon liraya mal olması beklenen projede tesis ana yapısının yüzde 95’inin tamamlandığını, üretim ekipmanları kurulum sürecine geçildiği söyledi. Başkan Muhittin Böcek, 15 Mart’ta hizmete girmesi planlanan tesiste üretim fazlası her türlü meyve ve sebzenin işlenerek yurt içi ve yurt dışına pazarlanacağını, 250 kadın işçinin istihdam edileceğini kaydetti.

SORUNLARI DİNLEDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, ardından Bozova Kıraathanesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Böcek, Bozova sakinleriyle sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi, mahalleye kurulan Yaş Meyve-Sebze Kurutma Entegre Tesisi’nin bölgeye yararını anlattı.

ADAY TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Hasan Can Caran’ın Korkuteli’ndeki tanıtım toplantısına da katıldı. Korkutelililer, Başkan Böcek’e yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda, Korkuteli ve Antalya’nın gururları, Kırkpınar Başpehlivanları, İsmail Balaban, Yusuf Can Zeybek, Mustafa Batu ve Turan Balaban da yer alarak, halkı selamladı.

1 MİLYAR 950 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Başkan Böcek, toplantıda yaptığı konuşmada, Korkuteli’ne 5 yılda 1 milyar 950 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi. Korkuteli’nde her muhtarı dinlediklerini, taleplerini sırasıyla tamamladıklarını ifade eden Başkan Muhittin Böcek, “Seçim öncesi Muhittin Böcek gelirse çalışanların parasını ödeyemez, yardımları keser dediler. Çok daha fazlasını yaptık. Personelimize ve hiçbir kurum kuruluşa borcumuz yoktur. Ata sporumuz güreş veriyoruz. 400 güreşçimiz var. Güreş meydanlarını, Edirne’nin kapısını bilmeyenler burada siyaset yapamaz” dedi.

ANTALYA KAZANACAK

Herkesin beğenisi almış bir başkan olarak kendisini yeniden aday gösteren CHP Parti Meclisi’ne ve Genel Başkanı Özgür Özel’e teşekkür eden Başkan Böcek, “Bu kutsal görevi yeniden verdikleri için mahcup etmeyeceğiz. Bugüne kadar verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Manevi oğlum Hasan Can Caran’la Korkuteli kazanacak. Hep birlikte, herkesin başkanı olarak biz kazanacağız. Antalya kazanacak” ifadelerini kullandı.

Başkan Böcek, daha sonra Korkuteli Çarşamba Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafa hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Böcek, vatandaşlarla sohbet etti.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkana devretti
Bölgesel

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkana devretti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Fatmagül Özpınar İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Anıl Kılınçkaya’ya devretti.

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.
Bölgesel

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.

Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel,

Başkan Böcek’in ilk protokol ziyareti Vali Şahin’e “Antalya’mız için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz”
Bölgesel

Başkan Böcek’in ilk protokol ziyareti Vali Şahin’e “Antalya’mız için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk protokol ziyaretini Antalya Valisi Hulusi Şahin’e gerçekleştirdi. Vali Şahin, Başkan Böcek’e görevinin ikinci döneminde başarılar dilerken, Başkan Böcek de Antalya için azimle, gururla çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Başkan Böcek, çiftçinin yanında! Zeytin fidesi desteği
Bölgesel

Başkan Böcek, çiftçinin yanında! Zeytin fidesi desteği

Fide, fidan ve tohum destekleriyle çiftçinin her konuda yanında olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Serikli çiftçilere 700 adet zeytin fidesi hibe etti.

Antalya Büyükşehir ilk mecliste Komisyon ve birlik üyeleri belli oldu
Yerel Yönetim

Antalya Büyükşehir ilk mecliste Komisyon ve birlik üyeleri belli oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in teleferik kazası kurtarma çalışmalarını takip etmek üzere olay yerinde olması nedeniyle meclisi en yaşlı üye sıfatıyla AK Parti İbradı Meclis üyesi Kemal Çiftçioğlu açtı. Toplantıda Başkanlık Divanı, encümen, birlik ve komisyon üyeleri belirlendi.

Başkan Muhittin Böcek   ,Mesut Kocagöz 'ün Tutuklanmasından son açıklama yaptı
Yaşam

Başkan Muhittin Böcek ,Mesut Kocagöz 'ün Tutuklanmasından son açıklama yaptı

Mesut Başkanımıza uygulanan hukuki yaklaşımın ve hızın ülkede bugüne kadar yaşanan tüm benzer konularda uygulanmamış olması da ayrıca düşündürücüdür. Hukuka karşı saygımız ve sorumluluğumuz nedeni ile konuyu en ince ayrıntısına kadar takip edeceğimizin bilinmesini isterim.