Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, Ramazan ayının manevi atmosferinde şehit aileleri, öğrenciler ve Burdurlu vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Gün, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhunu pekiştirdi.
MHP Burdur İl Başkanı Mustafa GÜN yaptığı açıklamada, " Değerli Hemşehrilerim, Kıymetli Misafirlerim,
Bugün burada, Ramazan ayının manevi atmosferinde şehit ailelerimiz, öğrencilerimiz ve değerli Burdurlu hemşehrilerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Ramazan, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın ayıdır. Bu anlamlı günde, birlikte olmanın, kardeşlik duygularını pekiştirmenin önemi büyük.
Milliyetçi Hareket Partisi olarak, her zaman milletimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Şehitlerimizin değerli aileleriyle birlikte olmak, onların emanetine sahip çıkmak bizim için büyük bir onurdur. Ayrıca, Burdur’umuzun farklı kesimlerinden değerli hemşehrilerimize hizmet etmek, aramızdaki bağları güçlendirmek bizlere mutluluk veriyor.
Ramazan, bizlere birlik ve beraberlik duygusunu hatırlatırken, bu değerleri hayatımıza daha çok katmamızı sağlıyor. Hep birlikte, daha güzel bir Burdur ve Türkiye için el birliğiyle yürümeye devam edeceğiz.
Hepinize sağlıklı, huzurlu bir Ramazan diliyor, şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine sabır diliyorum.
Afiyet olsun, teşekkür ederim. " ifadelerini kullandı.
MHP Burdur teşkilatında KAÇEP İl ve Çavdır İlçe Başkanlıklarına yeni atamalar yapıldı. Görevlendirilen isimler kamuoyuna duyuruldu.
MHP Burdur İl Teşkilatı, merhum Alparslan Türkeş ve Ülkücü Şehit Ramazan Yeşilyayla'yı Kur'an tilaveti ve kabir ziyaretiyle andı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kaçır, Burdur'u ziyaret ederek, Salda Gölü'ne kurulacak Bilim Merkezi dahil önemli projeleri açıkladı.
Altınyayla Belediyesi tarafından düzenlenen 34. Büyük Altınyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri, 13 Temmuz 2025'te Dirmil Güreş Sahası'nda gerçekleşecek.
MHP Ağlasun İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde partililer bir araya geldi. MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, birlik mesajı verdi.
MHP Bucak İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına muhtarlar ve partililer yoğun ilgi gösterdi.
Yorumlar (0)