Kütahya'nın Gediz ilçesinde park ve bahçelerde yer alan kamelya, çit, tel örgü ve tuvalet lavaboları gibi kamu malına zarar veren şahıslar, Belediye Başkanı Necdet Akel'in tepkisini çekti.
Son dönemde ilçede bu tür davranışların artış gösterdiğini belirten Başkan Akel, vatandaşları kamu kaynaklarını koruma konusunda daha duyarlı olmaya çağırdı. Başkan Akel yaptığı açıklamada, "Gediz Belediyesi olarak, kamu kaynaklarının tüm vatandaşlarımızın ortak malı olduğunu ve bu kaynakların korunmasının büyük bir sorumluluk taşıdığını hatırlatmak isteriz. Kamu malına zarar vermek, sadece bütçemize değil, aynı zamanda geleceğimize de büyük zararlar vermektedir" dedi.
Başkan Akel, tüm ilçe halkına seslenerek, “Unutmayalım ki, hep birlikte daha yaşanabilir bir Gediz için çalışmalıyız. Herkesin katkısı, geleceğimizi şekillendirecektir" ifadeleriyle vatandaşları ilçenin güzelliklerine sahip çıkmaya davet etti.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)