Burdur / Bucak

Başkan Oktay'dan CHP'nin 102'nci yaşı kutlama mesajı

CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 102. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “102 yıllık çınarın gölgesinde 51 yıllık hasreti bitirerek Bucak’ta halkçı belediyeciliği yeniden başlattık” dedi. Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkacaklarını vurgulayan Oktay, “Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi” ifadelerini kullandı.

Başkan Oktay'dan CHP'nin 102'nci yaşı kutlama mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi, kuruluşunun 102. yıl dönümünü kutluyor. CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, bu anlamlı günde yaptığı açıklamada, partinin yalnızca bir siyasi hareket değil, aynı zamanda Türkiye’nin demokrasi mücadelesinin sembolü olduğunu vurguladı. Oktay, Atatürk’ün mirasını ve Cumhuriyetin temel değerlerini kararlılıkla savunmaya devam edeceklerini belirtti.

“102 Yıllık Çınarın Fidanı, 51 Yıllık Hasretin Vuslatıyız.”

CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay yaptığı açıklamada, " Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri ve Cumhuriyetimizin teminatı olan Cumhuriyet Halk Partimizin 102. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve onurunu yaşıyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi, 102 yıldır demokrasi mücadelesinin öncüsü, halkın sesi ve Cumhuriyet değerlerinin yılmaz savunucusu olmuştur. İşte bu köklü çınarın gölgesinde, Bucak’ta 51 yıl süren hasreti sonlandırarak halkımızı yerel iktidarla yeniden buluşturduk.

Bugün Bucak’ta, kadınların, gençlerin, emekçilerin ve Cumhuriyet sevdalılarının ortak iradesiyle halkçı belediyeciliği yeniden hayata geçirdik.

Bucak Belediye Başkanımız Sayın Hülya Gümüş ve Değerli Yol Arkadaşlarımızla halkımızın güvenini boşa çıkarmadan, her engeli aşarak, daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz.

Tayyiban rejiminin baskılarına, adaletsizliklerine ve kirli oyunlarına rağmen; Cumhuriyet Halk Partisi, halkın umudu olarak dimdik ayaktadır ve öyle de kalacaktır.

102 yıllık onurlu mücadelemizin ışığında; Cumhuriyetimizi, demokrasimizi ve halkımızın haklarını kararlılıkla savunmaya devam edeceğiz.

Yaşasın Cumhuriyet!

Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!

#bucaktaCHPvar #GururlaCHP " ifadelerine yer verdi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 30
    BEĞENMEDİM
  • 27
    KIZDIM
  • 3
    ALKIŞ
  • 2
    BEĞENDİM
  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.