Burdur / Bucak

Başkan Oktay Kızıllı Yolu'nda Çağrıda Bulundu

CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Kızıllı Köyü'ne yaptığı ziyarette yol sorununun çözümü için çağrıda bulundu.

Başkan Oktay Kızıllı Yolu'nda Çağrıda Bulundu

Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay yaptığı açıklamada, " Kızıllı Köyü sakinleri yıllardır sözü verilen ama yapılmayan Yoluna kavuşmak istiyor. " dedi.

Kızıllılı Hemşehrilerinin seçimden seçime yol sözüyle gelen siyasilerin sözlerine artık inanmadıklarını belirten İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, vatandaşların seçim öncesi CHP Bucak İlçe Başkanlığı tarafından yapılan bu ziyaretten umutlu olduklarını söyledilerini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Kızıllı Köyü'nün yol sorununa kısa bir video ile dikkat çekti, Kızıllı Köyü yolu’nun yapımı için çağrıda bulundu.

Başkan Ahmet Sedat Oktay çektiği videoda şu sözlere yer verdi ; 

"Kıymetli hemşehrilerim. Bugün Kızılı köyündeyim. Bugün köyde girdi ziyaretlerimiz vardı.

Ben bu ziyaretleri yaptıktan sonra genel kanım burada gördüğüm kadarıyla ciddi anlamda bir yol sorunu olduğudur. Tabii temel problemlerle beraber. Yol sorunu olduğunu gördüm, duydum.

Mecburen artık bunu videoyla dile getirme ihtiyacı hissediyorum. Çünkü bizim köylerimizde genelde kilit parke bağışında bulunmak, kilit parkeye ilişkin ne bileyim bin metrekare işte iki bin metrekare parkeyi işte köylerimize ilettik. Bir söylem bütünlüğü var. Yani bu bir marifetmiş gibi sürekli anlatılıyor. Ama her gittiğim köyde ben yolların bozuk olması hususunu dinliyorum. Yol yapmakla bu kadar övünen bir iktidar varken bu köy yolları neden yapılamaz? Bu zamana kadar neden yapılamamış? Yirmi yılda toplanan vergiler nereye gitmiş çok merak ediyorum.

Şimdi biz Kızıllı Köyü'nde ya Kızıllı Köyü ulaşım noktasındaki Yoldaki akışa baktığımızda şunu görüyoruz. Bir tarafı mıcır, bir tarafı işte sathi asfalt yani antik çağ, ilk çağ tekrardan modern çağ. Tekrar antik çağ. Yani böyle karışık. Yolda araçlar ne yapacağını şaşırdı. Insanların biri ne yapacağını şaşırdı. Bir dizilim var. Ulaşım gerçekten problemli. Yani bu Kızıllı bizim köyümüzse gerçekten biz bu köyü kendi ilçemize bağlı olarak, köy olarak görüyorsak ve düşünüyorsak bence bir an önce bu yolların yapılması lazım. Bizim nüfus bir köye yerleşim noktasında, nüfus esasıyla hizmet dağılımında bir görüşümüz fikriniz varsa daha büyük daha fazla nüfusa sahip olan köylerde de yol problemi var. Ama gördüğünüz gibi bilmiyorum görüntü kalitesi nasıldır ama yani yarıklar var ortasında bu doğru mudur? Yani bunu nasıl göze alıyorsunuz?

Burada herhangi bir biçimde bir aracın kayması durumunda, iklimin koşullarından dolayı. Pekala araçlar şarampolden aşağıya yuvarlanabilir. Bence Kızıllı Köyü'müz yıllardır hizmet alamamış. Temel noktalarda elektrik problemi olduğunu söyleyenler de oldu. Su probleminin olduğunu söyleyenler de oldu. Içme suyunun kalitesiz verildiği ve bununla ilgili evrakta sahtecilik yapıldığı gibi iddialarda bulunanlar dahi oldu. Ya lütfen Kızıllı köyümüzü göz ardı etmeyelim. Yatırıma, turizme, gezmeye, dolaşmaya keyfine bakmak çok uzun bir köy. Insanların da o hizmeti hak ettiğini düşünüyorum. Ben ofansif bir anlayışla değil rica olarak Devletin büyüklüğünü görmek adına bu videoyu çekiyorum ve bu noktada ilerleyen günlerde Kızıllı Köyü'nde kilit parke dışında ama yani kilit parke dışında bir hizmet görmek istiyorum. Bunu bir Bucaklı vatandaş olarak talep ediyorum. Teşekkür ederim." 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Özgür Özmen İl Genel Meclisi Üyeliğine Adaylık Başvurusunu yaptı
Bölgesel

Özgür Özmen İl Genel Meclisi Üyeliğine Adaylık Başvurusunu yaptı

Geçmiş Dönem CHP Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Özgür ÖZMEN, Bucak İl Genel Meclisi Üyeliğine Adaylık Başvurusunu gerçekleştirdi.

CHP Bucak'tan Karaçam tohumu hediyesi
Bölgesel

CHP Bucak'tan Karaçam tohumu hediyesi

Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlamaları kapsamında öncelik çocuk ve gençler olmak üzere Bucaklı vatandaşlara Karaçam Tohumu hediye etti.

Başkan Oktay ve yönetimi mazbataları teslim aldı
Bölgesel

Başkan Oktay ve yönetimi mazbataları teslim aldı

Burdur'un Bucak ilçesinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bucak İlçe Başkanlığı kongresinin ardından mazbatalar teslim alındı.

CHP Bucak İlçe Başkanlığı 38. Olağan Genel Kongresi Sonuçlandı
Bölgesel

CHP Bucak İlçe Başkanlığı 38. Olağan Genel Kongresi Sonuçlandı

CHP Bucak İlçe Başkanlığı'nın 38. Olağan Genel Kongresi, 13 Ağustos 2023 Pazar günü Recai Tosyalı Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

Başkan Oktay'dan Bucak Halkına teşekkür
Bölgesel

Başkan Oktay'dan Bucak Halkına teşekkür

CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay, 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerin ardından Bucak Halkına teşekkür etti. İşte detaylar...

Başkan Ahmet Sedat Oktay'dan MAKÜSpor Oğuzhanspor maçı açıklaması
Bölgesel

Başkan Ahmet Sedat Oktay'dan MAKÜSpor Oğuzhanspor maçı açıklaması

CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Oğuzhanspor ile MAKÜSpor mücadelesinin ardından açıklamada bulundu.