Değerli dava arkadaşlarım ve kıymetli hemşehrilerim;
Milliyetçi Hareket Partisi BURDUR İl Başkanlığımızın 13. Olağan Kongresi 25 Ekim Pazar günü saat 13:00’ da Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda gerçekleşecektir.
Genel Başkanımız ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin takdirleri Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. E. Semih Yalçın başkanımızın tensipleri ile kongremizde İl Başkan adaylığımı beyan ediyorum.
Dünyada ve ülkemizde etkisini sürdürmekte olan Covid 19 salgını dolayısıyla, sosyal mesafe - maske ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde ve Hazirun listesi haricinde salona kimse alınmayarak gerçekleştireceğimiz kongremizin; Ülkemize, Milletimize, Davamıza ve BURDUR’umuza hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’ tan niyaz eder, selam ve saygılarımı sunarım.
İstiklal için birlik
İstikbal için dirlik
Kazanan BURDUR ve TÜRKİYE olacak.
##MHPBURDUR##
Hikmet ÖKTE
MHP İL BAŞKANI
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)