Manisa / Alaşehir

Başkan Öküzcüoğlu'ndan personeline babasından miras limonata ikramı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, sıcak yaz günlerinde sahada görev yapan belediye personelini yalnız bırakmadı.

Başkan Öküzcüoğlu'ndan personeline babasından miras limonata ikramı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, sıcak yaz günlerinde sahada görev yapan belediye personelini yalnız bırakmadı. Başkan Öküzcüoğlu, merhum babası Kahveci Nedim'in özel limonata tarifini kullanarak hazırlattığı serinletici içeceği, İstasyon Mahallesi'nde kilit parke taşı döşeyen çalışanlara kendi elleriyle ikram etti.
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Öküzcüoğlu, hem saha personeline moral verdi hem de devam eden projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Öküzcüoğlu, yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz dönemde 1 milyon 350 bin metrekare kilit parke taşı döşedik. Bu dönemde, bu güne kadar 100 bin metrekare kilit parke taşı döşedik. 60 bin metrekarelik yeni bir ihale daha açacağız. Bu yıl kendi personelimizle birlikte toplamda 200 bin metrekareye ulaşmayı hedefliyoruz. 70 yıldır çözüm bekleyen yollar var. Yeni yerleşim alanlarının açılmasıyla birlikte her yeri aynı anda yapmamız mümkün değil. Elbette herkes evinin önünün önce yapılmasını ister ama sırayla tamamlayacağız. Halkımızdan biraz sabır bekliyoruz." dedi.
Sıcak havada çalışan personel, Başkan Öküzcüoğlu'nun jestinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, merhum Kahveci Nedim'in tarifinden yapılan limonata, çalışanlara hem nostalji hem de serinlik sundu. Başkan Öküzcüoğlu'nun bu jesti, saha çalışanlarının takdirini kazandı.

Başkan Öküzcüoğlu'ndan personeline babasından miras limonata ikramıBaşkan Öküzcüoğlu'ndan personeline babasından miras limonata ikramıBaşkan Öküzcüoğlu'ndan personeline babasından miras limonata ikramıBaşkan Öküzcüoğlu'ndan personeline babasından miras limonata ikramıBaşkan Öküzcüoğlu'ndan personeline babasından miras limonata ikramıBaşkan Öküzcüoğlu'ndan personeline babasından miras limonata ikramı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.