Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek bugün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ortalığı karıştırdı.
Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek bugün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ortalığı karıştırdı. “Adamın biri belediye başkanı olarak gezmektedir” diyen Başkan Özbek, bu kişinin itfaiye çalışanlarını denetlediğini ve belediye meclis üyelerine emirler yağdırdığını söyledi.
Yaşanan bu duruma öfkesini yaptığı paylaşımla dile getiren Başkan Özbek’e de çok sayıda destek mesajları geldi. 31 Mart’ta yapılacak seçimlere gerek kalmamıştır diyen Özbek, işi daha da ileri götürerek tarih verdi ve belediyede devir teslim töreninin yapılacağını duyurarak Yeşilova halkını da davet etti.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)