Bucak Ziraat Odası Başkanlığı olarak oda meclisi kararı doğrultusunda, 2020 yılı üye aidat gelirlerinde indirime gitti.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, “Sivil toplum örgütleri kar amacı gütmeyen kuruluşlardır. Hizmet kalitesinden ödün vermeksizin çözüm odaklı faaliyetlerine devam eden Bucak Ziraat Odası Başkanlığı olarak oda meclisi kararı doğrultusunda, 2020 yılı üye aidat gelirlerinde indirime gitmiş bulunmaktayız.
Temsil etmekten onur ve gurur duyduğumuz çiftçilerimiz herşeyin en iyisine en güzeline layıktır. İlçemiz ve ülkemiz tarımına hayırlı uğurlu olsun.dedi.
Burdur Bucak'ta hububat türlerinin bölgeye uyumlu olanların tespiti ve gelişimi için kamu kurumları, çiftçiler ile işbirliği içerisinde 2023 üretim sezonunda da çalışmaları devam ediyor.
Bucak Ziraat Odası başkanlığına seçilen Bilal Özel, NNC TV'ye özel açıklamalarda bulundu
Burdur'un Bucak ilçesinde 2 kişinin yaralandığı trafik kazasında yaralananların isimleri belli oldu.
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Burdur'un Bucak ilçesinde akşam saatlerinde 56 yaşındaki çoban ölü bulundu. İşte detaylar...
Burdur Valisi Türker Öksüz, Bucak ilçesi Karacaören Barajı Bölgesinde incelemelerde bulundu. Vali Öksüz, kısa süre içerisinde hizmete alınacak Karacaören Atatürk İlk-Ortaokulu'nda incelemeler yaptı.
Yorumlar (0)